Анджелина Джоли: 40 години съвършена женственост

Анджелина Джоли
Снимка: Getty/Images

Велина Томова

Фина, женствена, майка, защитник на човешките права, посланик на ООН, актриса, вдъхновение, със скандално минало, но светло настояще, с достатъчно смелост, за да се лиши от женствеността си в името на живота... Анджелина Джоли е всичко това и днес става на 40.

Знаем, че в България празнуването на 40-я юбилей е едва ли не забранено, от страх, че може те да те сполети нещастие, но неможемда пропуснем повода да си припомним защо наистина толкова много харесваме Анджелина Джоли.

В бурните си тийнейджърски години, като всички нас, имала неуспешни връзки, експериментирала с алкохол и със... сексуалната си ориентация.

После, пак като всички нас, разбира кое е истинското ѝ призвание и се посвещава на актьорската игра.

Превръща се в образа на идеалната жена за всички мъже по света с ролята си в Томб Райдър, където се бие по-добре от някои мъже, но изглежда в пъти по-привлекателно от тях – както на много от нас ни се иска.

Снима се в достатъчно филми, за да знаем всички, че е добра актриса, но един филм преобръща живота ѝ.

„Г-н и г-жа Смит“ я среща с най-желания мъж на света – Брад Пит.

И също както във филма, двамата стават двойка – и на много от нас ни се прииска да сме на нейно място.

След това двамата продължиха да са това, което всички смятаме за идеално семейство. Осиновиха и родиха още деца, сключиха брак и всичко изглеждаше като в приказка – както на всички нас ни се иска.

После дойде новината за високия риск от рак на гърдата, който е наследила от майка си.

Превърна се в говорител на всички жени, които мълчаливо понасят това заболяване и им показа, че надежда винаги има, особено за смелите.

Направи си двойна мастектомия и хистеректомия, за да бъде до децата и съпруга си възможно най-дълго време, а ние всички се надявахме да не ни се налага никога да правим такъв избор.

И както на всички нас ни се иска понякога, Анджелина се изправи срещу враждебно настроени правителства на държави, за да защитава невинните жертви във военните конфликти.

Днес тази жена, на която всички искаме да приличаме, навършва 40 години. Ако обърнахте внимание, не написахме и ред за чувствените ѝ устни, съвършените мерки и сините очи.

Защото не външният вид прави една жена истинска, а излъчването, което има. А то е резултат от вътрешни качества, които всяка edna от нас притежава скрити в себе си.

Още новини за Анджелина Джоли тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти