Ще отнемат ли едно от децата на Анджелина Джоли?

Ще отнемат ли едно от децата на Анджелина Джоли?
Снимка: netinfo

Директорът на камбоджанска благотворителна организация твърди, че е дал лъжлива информация в документите за осиновяването на Мадокс, за да бъде улеснен процесът. Доказателства актрисата да е знаела за това, обаче няма.

Анджелина Джоли осинови Мадокс през 2003 г. Моунх Сарат, който е на 51 години, твърди, че е подписал документи, в които е посочен като баща на момчето, за да може да бъде ускорен процесът и да има местен адрес в тях, както се изисква.

Анджелина Джоли с нова неочаквана професия

"Според съдебните документи Мадокс още е мой син. Тя така и не оправи нещата" - каза Сарат, който е развалил отношенията си с холивудската звезда.

Осиновяването на Мадокс е уредено от Лорин Галиндо, която по-късно е задържана за фалшифициране на имена, рождени дати и месторождения на камбоджански деца, за които е намерила американски домове.

Анджелина Джоли е разказвала, че е проверила старателно, за да се увери, че майката на Мадокс не е жива, защото "никога не би откраднала детето на някоя жена".

Анджелина проговори за първи път за развода си: "Ние винаги ще бъдем семейство"

Междувременно Анджелина и децата ѝ бяха забелязани да пристигат на лондонското летище. Актрисата беше там заради нейния лекторски ангажимент в Лондонското училище по икономика.

Разгледайте галерията ни и вижте тяхното пристигане в Лондон.

Към галерията >>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти