Ралица Генчева

Автор на Edna.bg
Ралица Генчева

Ралица Генчева е родена на 20 ноември 1986 г. в град Варна. Завършва University of Portsmouth и започва работа в международна одиторска компания. Там остава 6 години и напуска, когато стига до краен бърнаут. В момента се занимава с управление на работодателската марка в агенция To The Top и обожава работата си. Открива, че човек прегаря не от прекалено много работа, а от прекалено много несбъднати мечти. Извън света на бизнеса най-голямата ѝ страст е писането.

Издава първата си книга през 2016 г. Нейната стихосбирка „Този път, за да ме чуеш“ излиза на пазара през месец юли. Преиздава се четири пъти в рамките на половин година. „Този път, за да ме чуеш” става любимата поетична книга за 2016 г. в конкурса „Моята любима книга”, където хиляди читатели се включват в гласуването.

Отклонява се за момент от поезията, за да напише „Кой те излъга какво е щастие”, в която разказва за минимализма, който ѝ помага да се справи с тежкия бърнаут вследствие от преработване.

На бял свят се появяват и още две поетични книги – „Има ли по-рано от сега” и „Когато тръгваш значи остани”, а в края на 2019г., точно за Коледа, излезе от печат и лимитираната „За Коледа си пожелавам: Разговори по женски”, в която Ралица е събрала непубликувани текстове от последните 10 години.

Вярва, че щастието не се купува в магазина и че е естественото състояние на всеки от нас, стига да разчистим достатъчно живота си, за да стигнем до него. Пише, защото писането лекува. И пишещия, и четящия. Не вярва на хора без пороци и любов без лудост.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти