Започна сезонът на Рибите! Какво да очакваме - нова любов или финансови проблеми?

Февруари е времето, когато Слънцето се сбогува с независимия и любознателен Водолей и навлиза в последния знак от зодиака. За един месец, между 19 февруари и 20 март, то ще бъде в мечтателния и интуитивен зодиакален знак Риби.  

Когато Слънцето е във Водолей, неща като прогрес, иновации и революция са на фокус. При зодия Риби на преден план излизат състраданието, въображението, интуицията и креативността. 

Любовна съвместимост зодия Риби с целия зодиак

Сега има голяма вероятност хората да се почувстват малко по-замечтани. Основната причина е, че управляващата планета на Риби е Нептун, а тя засилва чувствата, илюзиите, мечтите и въображението. Ставаме по-емпатични и сме склонни да абсорбираме настроенията на хората около нас, което ни позволява интуитивно да усещаме какво мислят и чувстват.  

Тъй като през следващия месец ще бъдем по-съпричастни, това понякога може да затрудни разпознаването кога се възползват от нас. Ето защо е много важно да намерите баланс и да обърнете внимание на собствените си нужди. 

риби
Снимка: iStock

Известно е, че Рибите са един от най-креативните знаци, с невероятни въображение, естетика и вкус. Ако има проект, върху който работите от дълго време, това е моментът, в който можете да го разгърнете и доведете до финал. 

риби
Снимка: iStock

Сезонът на Рибите също така може да повлияе на нашите взаимоотношения, тъй като ги виждаме от по-мечтателна, романтична и идеалистична гледна точка. 

Въпреки че Слънцето преминава през знака Риби всяка година, Луната и другите планети се движат по различен начин в небето, създавайки уникална астрологична картина. Ето какво се очаква от астрологична гледна точка през 2024 година: 

В началото на сезона на Риби Венера, планетата на романтиката, красотата и парите ще бъде във Водолей - въздушен знак, известен със своята независимост, оригиналност и фокус върху бъдещето. На 22 февруари Венера ще си партнира с Марс - планетата на енергията и секса, и тази сладка среща може да донесе нещо оригинално и различно. 

риби
Снимка: iStock

На следващия ден, 23 февруари, Меркурий ще навлезе в знака Риби и простите на пръв поглед разговори може да изглеждат по-неясни и объркващи. Възможно е да не успеете да стигнете до дъното на нещата толкова лесно, колкото очаквате. Въпреки това, Меркурий в Риби ще ви помогне да намерите нови начини за творческо изразяване, за да предадете най-дълбоките си мисли и чувства. Това е страхотно време за писане на романи, песни и стихове! 

На 24 февруари ще има Пълнолуние в земния знак Дева, което ще ви помогне да наблегнете на работата и организацията, както и на теми като здраве и полезни навици. 

На 28 февруари Слънцето, Меркурий и Сатурн ще се обединят в Риби, засилвайки мечтателната енергия на този воден знак. От една страна, този съвпад на три планети в Риби може да ви вдъхнови и да ви даде прилив на творческа енергия. От друга страна, тази енергия може да бъде поразителна, тъй като е невероятно емоционална и чувствителна.  

риби
Снимка: iStock

След това, на 3 март, Венера влиза в опозиция с непредсказуемия Уран, увеличавайки желанието за свобода и сътресения в отношенията. 

А на 10 март годишното новолуние в знака Риби ще отвори небето пред нас с празен лист, за да напишем най-смелите си фантазии. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти