Венера в Стрелец: усмихнете се широко, идва време за любов и забавление!

венера планета
Снимка: Istock

Венера от Скорпион се премества в Стрелец и ще остане там до 26.11.19г.

Всички огнени знаци - Овен, Лъв и Стрелец може широко да се усмихнат! Ще се усети една по-забавна, авантюристична и лека атмосфера. Покровителката на любовта, красотата и финансите е в Стрелец - знак на щедростта, забавленията и пътуванията. Венера ще бъде изключително разгърната и общителна.

На 14.11 - тя влиза в напрегнат аспект /квадратура/ с ретроградния Нептун, който е в Риби и тогава може да се очакват заблуди или идеализиране на любовта и връзките. Най-засегнати ще са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби от този аспект. Но скоро след това - Венера в Стрелец - в този огнен знак ще образува един великолепен аспект - /на 24.11/ и това е срещата й с Юпитер, най-големият Благодетел в природата.

Този съвпад между двете планети е един много благоприятен аспект - на великодушие, щастие и израстване чрез любов.
Разбира се, това ще предизвика много емоции и плам в сърцата на всички ни - но най-вече Стрелците, Лъвовете и Овните ще го усетят и хора с Венера в наталната си карта в някой от тези знаци.

А онези от вас, които имат имотни или юридически въпроси за решаване, свързани със собствености и наследства или сделки от този характер биха могли да ги обмислят и да се възползват от добрата възможност, предоставена от този положителен аспект /зависи, разбира се, в кой дом ви попада в наталната карта/, който ще се случи в края на знака Стрелец.

планета космос венера
Снимка: Thinkstock

А хората родени в края на знака Стрелец и тези, които имат Луна или Асцедент там - ще ги очаква истинска стихия от емоции, любов, хармония и щастие! Също така и останалите огнени знаци - Овен и Лъв ще бъдат въвлечени в този пожар и най-вече родените в последните няколко дни от знаците!

Темата за приятелството ще бъде много актуална през този транзит на Венера. Ще имаме възможност да оценим приятелите си, да им го кажем и покажем. Настроение за флирт и приключенски дух също няма да липсват!

Вижте всичко за 2020 година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти