Венера в Риби до 7 март: ще сме влюбени, вдъхновени, ще сме настроени да прощаваме

Дойде време и Венера да смени знака си – от приятелски настроения и интелектуален Водолей, на 11 февруари, днес, тя преминава в Риби и ще продължи движението си там до 7 март.

Рибите са знак на чувствата, на силната интуиция и духовното, а Венера, която е свързана с отношенията, социализацията и художествените способности, а също и с изкуството, много добре се съчетава с техния знак. Позицията й в него се нарича екзалтация, което говори не само за силна проява, а дори и за прекаляване в някаква степен с чувствителност и романтизъм.

f
Снимка: Thinkstock

Това е период, в който са възможни влюбвания и идеалистично отношение към другия човек, преекспониране на положителните и неглижиране на слабите му места. Добре е да го имате предвид, тъй като подобно нещо може да доведе до разочарования поради надценяването на другия и съответно създаването на очаквания. Всичко е наред, в крайна сметка, тъй като идеални хора няма, а и сме тук, за да се учим и усъвършенстваме, което обикновено става чрез грешки.

Венера в Риби позволява едно изключитело силно действие, вътрешно или външно, което е с духовен характер и то се нарича прошка.

f
Снимка: Thinkstock

За хората, които се занимават в сферата на изкуството и с творчески професии като цяло, периодът е много добър - дава вдъхновение и възможност да се изразите по художествен и красив начин, така че - можете да действате.

Припомнете си:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти