Днес Венера преминава във Водолей - благоприятно време за нови начинания и вземане на важни решения

планети
Снимка: Thinkstock

На 18 и 19 януари Луната транзитира през въздушния знак Водолей.

През тези два дни е засилен интересът към всичко ново и нестандартно. Личните преживявания и проблеми отстъпват, а на дневен ред идват по-глобалните въпроси, свързани с обществото.

Дните са благоприятни за нови начинания, за покупка на техника, за научно-изследователска работа, за интелектуални и хуманитарни дейности, за семинари и конференции, за работа в екип, за срещи с приятели и съмишленици. Добри дни за взимане на решения с обществено значение и нови проекти.

планети
Снимка: Thinkstock

На 18 януари Луната има по-благотворно влияние за родените предимно през втора декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Хармоничният ѝ аспект към вашите слънца ще внася хармония в отношенията ви с хората, ще бъдат приети добре мнението и идеите ви, ще ви зарежда с положителна енергия и сила да осъществите целите си.

По-силно влияние ще оказва в ежедневието на родените през втора декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и на Рак, Дева, Козирог и Риби от втора декада. През втората половина на деня тя е в предизвикателен аспект с Юпитер в Скорпион.

В личен план се появява необходимост от разрешаване на някои важни въпроси, свързани с работата, с взаимоотношенията с приятели и в семейството при Телците и Скорпионите, а при Лъвовете и Водолеите – в партньорствата и от лично естество въпроси в осъществяването на бъдещи планове.

Раците и Козирозите ще са заети с финансови въпроси, а Девите и Рибите ще трябва да намерят компромисни решения в отношенията с колеги или подчинени и да бъдат по-внимателни за здравето си. Напрежението може да нарасне, да бъдете по-импулсивни, а някои дори крайни в действията си.

Уязвима е нервната система и кръвообращението, затова е добре да запазите спокойствие и да посрещнете трудностите с повече увереност и сдържаност в емоциите. Ще печелят повече онези от вас, които съумеят да работят екипно, не преминават границите на добрия тон и спазват законите.

На 18 януари Венера, планетата на хармонията, красотата и любовта, преминава също в знака Водолей. До 10 февруари включително тя ще има по-положително влияние в интимните и бизнес партньорски взаимоотношения, а също и във финансов план при родените под знаците и с рождена Венера в Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

При Водолеите тя ще бъде с най-силно влияние, но дали ще бъде положително или не зависи от това какви аспекти имат Слънцето и особено Венера във Водолей във всеки отделен личен хороскоп. Ако те са с повече предизвикателни аспекти от други планети, тогава влиянието на Венера няма да е много позитивно и се изисква внимание в партньорствата и финансите, да не се предприемат финансови рискове.

Ако, обаче, Слънцето и Венера във Водолей в рождения хороскоп са с хармонични аспекти, тогава влиянието на Венера ще бъде много позитивно. Любовните отношения ще процъфтяват, бизнес отношенията ще са много резултатни и ще носят повече печалби в този период. Трудно се печели любовта на Венера във Водолей, защото е силно свободолюбива, но на приятелството ѝ може да се разчита безрезервно.

планети астрология хороскопи
Снимка: Thinkstock

Тя е идеалист, желанията са нестандартни, а емпатията им е чужда. Привличат я каузи, интелектуален тип хора и контактите с интересни личности, а не толкова дълбоките емоционални чувства. По-труден е периода за партньорските отношения и финансовите въпроси за родените под знаците и с рождена Венера в Телец, Лъв и Скорпион.

Не е добре да правите големи капиталовложения, да взимате или давате пари на заем, да теглите кредити. Приходите може да са намалени при хора, които не са на твърда заплата. В интимните и в бизнес отношенията са възможни проблеми и дистанциране.

Най-внимателни трябва да бъдат родените през втора и трета декада на тези знаци в края на месец януари и в началото на февруари.

планети космос
Снимка: Thinkstock

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!

Още интересни статии, които да прочетете: 

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти