Трите зодии, които ще се радват на най-голям късмет тази седмица

жена
Снимка: iStock

Последната седмица от сезона на Скорпиона е тук, а звездите са подготвили доста неща!

Слънцето образува квадрат с Юпитер на 15 ноември, предизвиквайки у нас прилив на енергия. До 17 ноември агресивният Марс ще се противопостави на нестабилния Уран, което може да доведе до неочаквани изблици на конфликти и импулсивно вземане на решения, разказват от Elite Daily.

Главното астрологично събитие тази седмица ще се състои на 19 ноември – тогава лунното затъмнение може да предизвика някои разтърсващи промени. Това събитие винаги активира лунните възли, които символизират както миналото, така и бъдещето, превръщайки момента в съдбовен. Лунното затъмнение има силата да ускори неизбежните повратни точки в живота ви, които макар и да са неизбежна част от растежа ни, могат да бъдат плашещи.

След като сезонът на Скорпионите ни е помогнал да се свържем с емоциите си, да изградим по-интимни връзки с другите и да осъзнаем дълбоки истини, от 21 ноември щафетата поема сезонът на Стрелеца. Той ще донесе приключенско настроение, така че се пригответе!

Въпреки всичко това обаче, тази седмица ще бъде особено приятна и късметлийска за няколко зодиакални знака, които ще успеят да превърнат хаоса в сила. Вижте кои са те в галерията тук >>>

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти