Трите зодии, които ще усетят най-слабо енергията на Студената Луна

жени приятели приятелки зима студ сняг природа Коледа
Снимка: iStock

Сезонът на Стрелеца е пълен с приключения от момента, в който започна. Но с определена Луна, която се задава през следващите дни, споделянето на вашите лични гледни точки и философии с другите вероятно е било посрещнато с известно отблъскване и объркване.

Припомнете си тук ► Сезонът на Стрелеца е време за приключения и нови емоции: какво да очаква всяка зодия

Поне ако сте една от зодиите, които са най-малко засегнати от пълната Студена Луна през декември 2022 г., може да избегнете малко хаоса, като същевременно внимавате как разменяте думи с другите.

Какво е Студена Луна?

Студена Луна се случва ежегодно всеки декември, отбелязвайки края на есенния сезон, малко преди зимното слънцестоене. Говори се, че Студените Луни – също често наричани Снежна Луна или Зимна Луна – се появяват над хоризонта по-дълго от нормалните пълнолуния, поради времето на годината, в което се случват.

Кога настъпва Студената Луна през 2022?

Тази година Студената Луна ще украси нощното небе в четвъртък, 8 декември. Тъй като е в съвпад с ретроградния Марс, тази Луна обещава да подчертае трудностите около споделянето и получаването на точна информация, особено когато това се случва в променливия въздушен знак Близнаци. Тъй като Близнаци е знак, управляван от Меркурий, това пълнолуние ще накара всички да говорят, но думите и информацията, които решите да споделите, са от решаващо значение. Освен това събужда любопитството на всички и подчертава желанието да разкриете информация, която все още не сте получили, въз основа на това къде попадат Близнаци във вашата рождена карта.

Ето кои са трите зодии, които ще бъдат най-малко засегнати от Студената Луна този четвъртък ►►►

студена луна зима сняг пълнолуние
Снимка: iStock

Разберете какво още ви очаква през декември:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти