Три зодии ще имат превъзходна седмица, а други три ще трябва да водят битки

жена есен
Снимка: iStock

Сезонът на Скорпиона е в разгара си, носейки повече радост за едни зодии и някои изпитания за други.

Луната навлезе в ексцентричния Водолей на 31 октомври, утолявайки жаждата ни за свобода и излизане от традиционното. Вероятно вече сте усетили известни сътресения, докато планетата достига своята първа четвърт фаза на 1 ноември - междувременно Луната се сблъсква с Меркурий, Слънце, Венера и Южния възел в Скорпион.

Това може да предизвика страхове и/или подсъзнателни присъди, но в този момент космосът ви предизвиква да се изправите срещу тези сенчести атрибути, за да се освободите напълно от тях, разказват астролозите на Stylecaster.

Луната образува тригон със Слънце в Скорпион на 3 ноември - мистична и емоционално плаваща, тази интуитивна синергия може да бъде използвана по различни начини. Но с толкова много планети, преминаващи през Скорпион, с лекота протичат задушевни разговори и груби вербални обмени, където можем открито да изразим своите слабости.

Слънце, Венера, Меркурий и Южния възел се намират в Скорпион, като допринасят за повече лично разкриване, така че няма смисъл да се въздържате, особено ако предпоставка за това е страхът. Финалът на седмицата идва с Луната в Овен в хармония със Сатурн във Водолей на 6 ноември – това служи като нежно напомняне да останете верни на своята индивидуалност както в социален план, така и по отношение на бъдещите си цели и мечти.

На 5 ноември, събота, Венера ще образува опозиция с Уран, карайки напрежението да расте. Венера в Скорпион може да ви накара да се привържете с цялото си сърце към връзки и/или притежания. Уран, от друга страна – преминаващ през знак, управляван от Венера – разклаща личния ни живот, оставяйки ни без друг избор, освен да намерим утеха в хаоса.

Вижте в галерията тук дали вашата зодия или асцендент попадат сред знаците, за които седмицата ще бъде превъзходна според Stylecaster, и защо:

Зодиите, които ще се наслаждават най-много на седмицата 31 октомври - 6 ноември

Ако вашата зодия или асцендент попада в галерията тук, разберете защо е вероятно да усетите повече трудности тази седмица:

Зодиите, на които им предстоят изпитания в седмицата 31 октомври - 6 ноември

Прочетете какво още ви очаква през ноември:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти