Ти и той сте една и съща зодия. Има ли смисъл?

връзка любов двойка
Снимка: iStock

И така, прочела си статията ни за сродната душа и голямата тръпка и си си казала "Да, имам такъв човек в живота си, супер!" Оказва се обаче, че той играе в същия отбор като теб. В астро смисъл.  

Сигурно и ти като нас си се наслушала на един тон препоръки от рода на "Връзка с мъж от твоята зодия никога не завършва добре", че "противоположностите се привличат" и да избереш партньор със същия зодиакален знак си е направо егоцентрично и нарцистично решение! Днес обаче ти предлагаме да изхвърлим клишетата и предразсъдъците от тази статия и да видим какво имат да кажат експертите по този въпрос.

Първо, хората, които са представители на една и съща зодия, споделят еднакви ценности, нужди и вътрешен темперамент. С други думи, телата и душите им са синхронизирани на еднакво енергийно ниво. С още по-други думи, Меркурий, планетата на комуникацията, се движи доста близо до Слънцето, по-точно никога не е на повече от 28 градуса от него, а това означава, че във вашите рождени карти (моментната снимка на небето, под което сте родени) вашият знак в Меркурий съвпада с вашия слънчев знак (или поне знакът преди или след него). Същото важи и за Венера - тя никога не е по-далече от 48 градуса. Аналогично, има голяма вероятност да споделяте един и същи знак във Венера или твоят знак във Венера да е свързан с неговия знак във Венера. 

двойка вино любов
Снимка: iStock

Впуснахме се в тези сложни обяснения, за да се опитаме да те убедим, че с хората от твоята зодия имате огромна съвместимост и висок шанс да преоткриете заедно щастието и удовлетворението от взаимоотношенията ви, до които всъщност малко хора се докосват. Пък и да си го кажем направо - едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота, е да срещнеш някого като самата теб, защото той ще ти помогне да се погледнеш отстрани и да оцениш достойнствата си. Сякаш най-после можеш да се погледнеш "в огледалото" и да си кажеш: "По дяволите, аз съм си голяма работа!".

Разбира се, има и уловка. Всъщност няколко. 

Може би астро близнакът ти ще ти се стори *прекалено* близък до твоя характер. Той притежава твоите качества, но само си представи какво е да живееш с човек, който носи и всички твои недостатъци и лоши черти.

Разбира се, трудно ни е да се видим в лоша светлина и да се сблъскаме с недотам красивото си алтер его. Особено в тяло на мъж! А ако се опитаме да избягаме от драматичния тон, нека просто кажем, че с този мъж шансовете да сме добри приятели са много по-големи в сравнение с потенциала за съвременен градски романс. 

И така, какво ще се случи, ако на една маса (и в едно легло) съберем два Скорпиона или две Деви?

Вижте в галерията ни:

Ти и той сте една и съща зодия. А сега какво?

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти