Световно известният астролог Линда Гудман за жената Стрелец

жена Стрелец
Снимка: iStock

Тази жена невинаги ще ви каже това, което искате да чуете. Често ще настръхвате от невероятните ѝ, неоспорими изявления и неудобните ѝ въпроси. Понякога обаче ще ви подхвърли нещо така приятно и ласкателно, че ще ви се прииска да запеете.

Мога да ви дам и пример. Мястото на действието е едно кафене. Току-що сте се осмелили да ѝ признаете, че я обичате, но преди това тя ви поглежда с големите си невинни сини очи - може и кафяви, дискретни и спокойни - и изгаряща от любопитство ви пита: „Как се чувстваш толкова нисък? Това тревожи ли те?".

Докато си поемате въздух и правите всичко възможно да се опомните, тя продължава: „Изобщо не се притеснявай. Има толкова много ниски мъже. Например Наполеон." 

Не само че ви наранява, но ви и обижда. Точно преди да си тръгнете, убеден, че такава жена не заслужава кавалерско отношение, тя замечтано допълва: „Не обичам мъже като върлини. Ти си идеален. Когато влизахме, забелязах, че чудесно си пасваме на ръст."

стрелец
Снимка: iStock

Вие си сядате обратно и оставате. При това за дълго. Дружелюбното и откровено момиче от зодия Стрелец току-що ви е омагьосало с вродения си неподражаем чар. Винаги ще си бъде малко цапната в устата, защото приема света такъв какъвто е, дори когато го гледа през тези смешни очила с розови стъкла. Това е голяма дарба и тя трябва да ѝ се признае. Не всеки може да прецени всяка една ситуация със силата на разумната логика и да запази вярата си, че нещата ще се променят към добро или пък да ги приеме такива, каквито са.

Жената Стрелец може да ви засегне, като ви заяви, че би ѝ се искало да печелите повече, но след това ще допълни: „Разбира се, многото пари правят човека егоист. Според мен е по-добре да си беден."

Тя никога няма да ви излъже. На моменти дори ще ви се иска да го направи. Ако разяждан от любопитство я попитате как прекарва вечерите си без вас, ще получите подробен и честен отчет за писмата до хубавото момче, което срещнала миналото лято, както и за няколкото отказани по телефона срещи.

Може и да ви разкрие проблемите с безсънието си и за това как по време на дългите будни нощи си мисли дали не изпитва по-скоро приятелски чувства към вас, а не любов. Едва се сдържате да не ѝ се разкрещите: „Защо, по дяволите, поне веднъж не ми спестиш истината? И аз имам достойнство." Избягвайте да ѝ крещите толкова силно, защото може да я засегнете, а тя не е от най-кротките. Тези момичета са известни с бурните си пристъпи на гняв.

В повечето случаи тя предпочита да живее сама. Чувства се много независима. Представителите и на двата пола изпитват някакво странно безразличие към семейните връзки. Вероятно причината се крие в честите им пътувания - те не се задържат дълго вкъщи, за да опознаят по-добре близките си. Те почти не се спират на едно място, дори това пътуване да е до киното или до приятелката им.

Нямам намерение да ви плаша, но познавах една жена Стрелец, която до такава степен не осъзнаваше деликатните тънкости на семейните отношения, че покани нейния обожател, когото бе отблъснала, да дойде с нея и мъжа ѝ на сватбеното им пътешествие. Изглеждал самотен. Пък и обещал да си поеме разноските. Защо я гледате така? Да не би да е направила нещо нередно?

Как сезонът на Стрелеца ще се отрази на всяка зодия

От самото начало трябва да сте наясно с една подробност, ако искате връзката ви да укрепне. Когато искате от нея да стори нещо, просто я помолете. Не ѝ го заръчвайте. На нея ѝ е приятно да бъде закриляна, но не и командвана. В това отношение не прощава дори и на майка си. А какво остава за вас.

Освен това ако майка ѝ е Овен и не може да ѝ се наложи, едва ли това ще успее да го стори някой си мъж. В характера ѝ обаче се наблюдава едно странно противоречие. Тя мрази да я командват, особено пред хора, но когато иска да изпита твърдостта ви, трябва да бъдете железен. Тези жени мразят слаби и нерешителни мъже. Жената Стрелец не би се отрекла от своята индивидуалност само заради някой мъж, но от друга страна ѝ е неприятно да се отнасят с нея като с момиченце.

До някаква степен тя може и да ви озадачи, но това е нищо в сравнение с онова, което причинява на себе си. Много момичета от тази зодия смесват приятелството с любовта. Ако сте старомоден по природа и предпочитате половинката ви да бъде плаха и смирена в интимните отношения, по-добре потърсете друга. Тази жена е дръзка и открита в контактите си с мъжете и не се занимава с глупави игри от рода на „Отгатни чувствата и мислите ми." Онова, което тя чувства и мисли, напълно съвпада с думите и постъпките ѝ. Непринудената ѝ откритост може да предизвика недоразумения и дори бурни кавги, както и нараняване на чувствата, но при всички случаи духът ѝ остава непоклатим. В тежки моменти тя вика на помощ юпитеровата си гордост и най-голямата ѝ болка се превръща в безобидна смешка.

Стрелците буйно се гневят, когато тяхната честност е поставена под съмнение. Или пък сте се сдърпали, когато сте я попитали има ли нещо против сестричката ви да дойде с вас на кино, а тя троснато е отвърнала: „Надявам се, че няма постоянно да ни свети, когато се оженим."  Въпреки че може искрено да харесва момиченцето, типичният за зодията страх от досадни роднини я е накарал да направи подобна забележка. Сега ѝ е мъчно не само за вас, но и за сестра ви. За обяснения обаче е твърде късно, пък и едва ли някой ще я разбере.

11 цитата, които зодия Стрелец ще одобри

Независимо, че разсъждава логично, тя не е в състояние да оцени тези тънкости в отношенията и на моменти възприема интимния си свят като някаква приказна планета, на която не се знае кога ще пламне огън, който може и да я опари. Тогава тази юпитерова девойка се отдава на хладния разум и вече не желае да приема сериозни връзки. Започва да флиртува наляво-надясно и си изгражда репутация на студена и безчувствена жена. Родената под огнен знак никога не може да бъде такава, но много от мъжете не познават астрологията и не знаят това. Ако такива обстоятелства наложат тази жена да си остане стара мома, тя няма да се разочарова от живота, а ще продължи да се забавлява. Ще си намери някакви занимания, които да заменят един съпруг, и ще им посвети цялото си време.

Вас обаче не ви интересува старата мома Стрелец. Вие сте решили да направите жената от тази зодия своя съпруга (Надявам се, че намеренията ви са истински. Момичето си има достатъчно проблеми и без плановете ви за прелъстяване.) Нека спрем да обсъждаме мимолетните връзки, а да поговорим за брака.

Всъщност дълбоко в душата си тя е доверчива като дете. Наивните ѝ възгледи за живота я правят лесна плячка за разни мошеници и авантюристи (подобна опасност съществува обаче само в областта на интимните отношения). Трябва да забравите колко умно и с каква логика води спорове. Това няма нищо общо със сърцето ѝ. Нейният ум не буди съмнение. Тя е интелигентна, досетлива и способна да се грижи за себе си. Сърцето ѝ обаче е беззащитно. То често бива наранявано.

стрелец жена
Снимка: iStock

Нека сега засегнем една друга тема. Тя е малко непохватна. Понякога, когато наблюдавате момиче Стрелец да върви по улицата като кобилка, ви се струва, че това е най-грациозното същество, което сте виждали. Точно в този момент тя се спъва, протяга ръка към сергията за плодове, за да се хване, и обръща две щайги с портокали. Собственикът ще я наругае, след което ще повдигне рамене, ще ѝ каже, че няма проблеми и ще ѝ подаде чепка грозде.

Слънчевата природа на Стрелеца може да разтопи и най-леденото сърце. На моменти тя може да ви прилича на тромаво кученце, което приятелски върти опашка и ви скача по краката. Приятелски настроените кученца винаги намират много хора, които ги харесват и са готови да ги хранят. Да храниш куче обаче е по-евтино. Жената от зодия Стрелец има невероятен апетит. Тя обича вкусна храна, хубаво вино, скъпи дрехи и предпочита да пътува в първа класа.

Няма да е изненада, ако избраното от вас момиче Стрелец е свързано с шоубизнеса, тъй като мнозина от тази зодия ги примамва блясъка на сцената. В такъв случай трябва да се примирите, че за нея кариерата ще бъде преди всичко останало, поне докато не ѝ омръзне. Сладкият шум на аплодисментите ще кънти в ушите ѝ по-убедително от всякакви любовни думи, които може да намерите. Не ѝ поставяйте условието да избира между тези две възможности - да радва единствено вас или много хора наведнъж със слънчевата си натура. След известно време тя ще бъде отблъсната от лицемерието и фалшивия блясък в света на шоубизнеса. Тогава ще се втурне към вкъщи, за да вкуси от домашния уют с една истинска личност до нея. С вас. С някой, който споделя вярата, че честността е красива, а измамата грозна. И това сте вие.

Нейното безгрижие към романтичните връзки и известно безразличие към брака може да ви накара да си помислите, че е лишена от сантименталност. Грешите. Тя ще пролива сълзи на тъжните филми и с влажни очи ще чете поезия. Може би си пази всички писъмца, които сте ѝ писали някога, сухи листенца от цветя, които сте ѝ подарявали и билетите от хокейния мач, на който сте се запознали.

Що се отнася до отношението ѝ към домашния ред, трябва да проявите разбиране и търпение. Такива досадни дейности като бърсане и миене отегчават момичето от тази зодия. Току-що е оправила леглото и то пак е разхвърляно. Тази жена направо ненавижда домакинската работа. Ако си има свой собствен дом обаче, тя ще преодолее тази ненавист. По принцип ще предпочете да наемете домашна прислужница, ако разбира се ви е по джоба. Ако това е невъзможно, макар и против волята си, ще поддържа идеален ред и чистота. Майка ѝ няма да вярва на очите си. Това мързеливо дете да почиства масата! Не е възможно. Възможно е благодарение на гордостта и логиката на Стрелеца. Жената от този слънчев знак се нуждае от красота и чистота, за да бъде вярна на себе си. Тя съзнава, че ако не избърше пода, никой друг няма да го направи. Ако в детството си обстоятелствата са ѝ налагали да върши много неща вкъщи, в началото може да се възпротиви, но после с присъщата ѝ логика ще размисли и ще почисти къщата.

По всяка вероятност децата ще я обожават. Тя ще им бъде приятелка и ще участва в игрите им. Щом преодолее страха си от голямата отговорност, ще се оправя с пелените и ежедневното къпане като истинска професионалистка. След като реши да усвои нещо, ще го върши със сръчност и грация. Тя ще дарява малките със своя весел оптимизъм. Те ще раснат с убеждението, че това е най-страхотната майка.

Най-късметлийските месеци за всяка зодия през 2024

Тя е чудесна домакиня. Никой не може да забавлява гостите като нея, дори и жената Лъв, която е твърде опитна в социалните контакти. Толкова е открита и дружелюбна, че всички хора разбират, че са приети в дома ѝ на драго сърце - от боклукчията до началника ви. Жената Стрелец е в състояние веднага да стопи и най-дебелия лед, макар че на моменти може да създаде известни проблеми.

Ако я оставите да бъде господарка на душата си и да не я карате да се чувства вързана, вашата любима от зодия Стрелец ще ви възнагради тройно - с вярност, доверие и любов.

Тази жена е непоправима идеалистка. Има една тайна, която може би никога не ви е споделяла: влюбила се е във вас още преди години, когато е била момиченце и си е пожелала да срещне някого при новолуние, да за му отдаде почтеното си сърце. В доста случаи си е мислела, че ви е открила, но се е разочаровала. Когато най-сетне сте се появили, тя ви е познала на мига, защото вие сте един мил клоун, мечтател като нея. Хванали сте я за ръка и сте я повели по пътя към звездите.

стрелец
Снимка: iStock

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти