Тези четири знака са безнадеждните романтици на зодиака

романтика двойка любов
Снимка: iStock

Макар че всеки има потенциал да намери любовта и да бъде чудесен партньор, някои са по-запленени от идеята да намерят „единствения“.

По същия начин едни зодии изглеждат по-романтични от други, казва пред Bustle Тери О’Конър, астролог, астрологичен лайф коуч и автор. Възможно е да имате приятел, който се кълне, че Овенът, с когото е излизал, изобщо не е бил романтичен и затова предполагат, че всички представители на тази зодия са такива.

„Истината е, че всички знаци са романтични, но по свой собствен начин“, твърди О'Конър. За да разберете дали някой е безнадеждно романтичен, ще трябва да вземете под внимание и неговия знак във Венера.

Разбира се, романтиката може да изглежда по различен начин за отделните хора. За един най-сладкото нещо, което може да си представи, е партньорът му да го изненада с храна за вкъщи и филмова вечер, щом се прибере от работа. За друг идеалната романтика може да означава да се облечете и да отидете заедно на ресторант, където да вечеряте на свещи.

Макар всеки знак да е романтичен по свой начин, ето няколко зодии, които може да са малко по-метателни и любвеобвилни от останалите:

Безнадеждните романтици на зодиака

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти