На тези зодии им отнема цяла вечност да признаят, че те харесват, но си струват чакането!

черно бяло жена жени
Снимка: iStock

Запознанствата могат да бъдат доста сложни и често пъти не може да сте сигурни какво мисли някой, освен ако не го попитате – стига и той да ви каже истината.

Ако се обърнем към астрологията, тя може да даде представа какво вероятно се случва в ума на обекта на вашите желания. В случай че си падате по някого, който дава разнопосочни сигнали, срамежлив е или пък изглежда, че привличането е взаимно, но се колебае да направи каквото и да било по въпроса, възможно е да си имате работа с една от четирите зодии, на които им отнема цяла вечност да признаят, че харесват някого.

Има няколко неща, които влияят на това как зодиакалния знак действа, когато става дума за любов, като тяхната управляваща планета и модалност. Ако искате да знаете колко време може да ви се наложи да чакате представител на една зодия да признаете чувствата си, погледнете елемента ѝ. Както астрологът Тереза ​​Рийд казва за Bustle, земята е единственият такъв, който не се движи.

„Въздухът е променлив, огънят гори ярко и водата винаги тече“, обяснява Рийд. „Земята е стабилна, доколкото може да бъде, което означава, че те са по-прагматични към всичко, включително любовта.“

Вижте в галерията кои са четирите зодиакални знака, на които ще отнеме цяла вечност, за да признаят, че ви харесват, но пък чакането си струва

Четирите зодии, които трудно признават, че харесват някого

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти