Юпитер в Телец носи успехи и сбъднати мечти: какво да очаква всяка зодия

планети космос
Снимка: Thinkstock

От днес започва един много силен и интересен транзит. Най-голямата планета Юпитер навлиза в знака Телец. Юпитер не е бил там от цели 12 години и ще се задържи в този знак за цяла година - до края на май 2024г.

Това е най-ярката планета и най-голямата планета в Слънчевата система, цикъла на Юпитер е 12 години, а предишния транзит на Юпитер в Телец е бил от 5.06.2011 г. до 12.06.2012 г. Телецът един от най-спокойните и хармонични знаци на зодиака, а Юпитер в този знак ще ни донесе много изобилие и да подобри стандарта ни на живот.

Юпитер в Телец ще ни даде изключителни възможности за развитие, изобилие, плодородие и успехи. Увеличението на доходите ще идва от въвеждането на нови методи, подкрепа от неочаквана страна, често от приятели и съмишленици. Дойде време да изоставим традиционните форми на правене на бизнес. Успех ще постигнат тези, които не се страхуват да бъдат оригинални и проявяват изобретателност.

През следващата година дайте всичко от себе си и запомнете, че постоянството и упоритата работа трябва да бъдат подкрепени с нови методи и подходи и ще се радвате на големи успехи.

Вижте какво може да очаква всяка една зодия от този съдбовен транзит:

Юпитер в Телец носи успехи и сбъднати мечти: какво да очаква всяка зодия

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти