Първото слънчево затъмнение за годината носи съдбовни рискове за 4 зодии

слънчево затъмнение
Снимка: iStock

Слънчево затъмнение се състои около два до пет пъти всяка година, а когато това стане, Слънце и Луна се оказват заедно в един знак, подобно на новолуние. Най-голямата разлика (и това, което прави затъмненията още по-мощни) е, че при тях Луната преминава между Слънцето и Земята, хвърляйки сянка върху Слънцето.

Тази година априлското слънчево затъмнение се счита за хибридно, тъй като сянката на Луната се измества, покривайки слънцето изцяло или частично.

На 20 април в 4:34 ч. българско време Слънце и Луна се съединяват в Овен, давайки тласък за силно ново начало за всяка зодия, разказват от Elite Daily.Тъй като това е първото затъмнение по оста Овен-Везни, то бележи началото на важен сюжет, който ще продължи да се разгръща, докато Северният възел и Южният възел преминават през този знака на Овен през следващите 18 месеца.

Сезонът на Овена, който е период за преследване на всичко, което ви изпълва с адреналин и разпалва страстите и амбициите ви, ще бъде под пълна пара малко преди края си – а това означава, че времето е идеално за поемане на рискове.

Тъй като Овенът е кардиналният огнен знак на зодиака, тази енергия не е особено устойчива, но дава достатъчен тласък към нови проекти и начинания, особено ако сте се размотавали.

Припомнете си тук как ще се отрази това явление на всяка зодия:

Как ще се отрази на всяка зодия хибридното слънчево затъмнение на 20 април

Смята се, че това слънчево затъмнение е най-благоприятното време да задвижите нещата, особено като се има предвид, че е второто новолуние в Овен за тази година. Въпреки че по време на хибридното слънчево затъмнение през април 2023 г. всички ще бъдем призовани да действаме бързо, четири зодиакални знака се очаква да изпитат чувство на неотложност повече от останалите.

Вижте кои са те в галерията тук:

Четирите зодии, които хибридното слънчево затъмнение на 20 април ще постави пред избори и промени

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти