Рядко хибридно затъмнение в Овен ни повежда към нови пътища: какво да очаква всяка зодия

слънчево затъмнение
Снимка: iStock

Слънчево затъмнение се състои, когато Слънцето и Луната са в един и същи знак, близо до Северния или Южния възел. По време на затъмнение Луната хвърля сянка върху Слънцето, закривайки слънчевите лъчи, а това често води до ефект на „огнен пръстен“ в зависимост от това къде точно се намирате в света.

На 20 април Слънце и Луна ще се съединят на 29 градуса в знака на Овен, малко преди Слънцето да се измести във фиксирания земен знак на Телец, разказват от Elite Daily.

Слънчевото затъмнение през април 2023 г. се счита за хибридно – тоест, то е смесица между пълно (напълно скрито) и пръстеновидно (пръстенообразно) затъмнение – сянката на Луната ще се променя, покривайки Слънцето както изцяло, така и частично.

Хибридните затъмнения са дори по-редки от пълните и пръстеновидните затъмнения, като се случват веднъж на всеки 10 години.

На този ден ще се отвори силна възможност за ново начало в дома от вашата натална карта, управляван от Овен. Насърчени са независими действия и решителност, а какво още е препоръчително за вашия зодиакален знак според астролозите на Elite Daily, вижте в галерията тук:

Как ще се отрази на всяка зодия хибридното слънчево затъмнение на 20 април

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти