От 20 април до 5 май: очаква ни тунел от затъмнения и най-кармичното време от годината

планети астрология
Снимка: iStock

На 20-ти април ще настъпи изключително интересно астрологично събитие - пръстеновидно слънчево затъмнение. То е познато още като "Огнен пръстен" и дава началото на т.нар. тунел (или коридор) от затъмнения. На 5 май ни очаква лунно затъмнение, с което този кармичен период ще приключи. Астролозите напомнят, че периодът между две подобни събития, е доста важен. Това е първият тунел от затъмнения за 2023 година и ни носи много изненади и уроци!

Пръстеновидно слънчево затъмнение или "Огнен пръстен"

Събитието се случва, когато Слънцето, Луната и Земята се оказват на една линия, но в същия момент Луната е по-отдалечена от орбитата на Земята и така не може да скрие напълно Слънцето. В резултат на това подреждане, очертанията на Слънцето се виждат зад Луната, създавайки т.нар. от астрономите "огнен пръстен". А ето и какво съветват астролозите за това мистично събитие. Те смятат това за непредсказуем и дори опасен период, в който е добре да сме с повишена предпазливост и да се откажем от импулсивни действия.

Какво да правим и да не правим по време на Слънчевото затъмнение

Какво ни носи Тунелът от затъмнения?

Този период често е неблагоприятен, но не е лишен и от положителни страни. Това със сигурност ще бъдат две от най-трудните седмици през 2023 г., защото ретроградният Меркурий също започва на 21 април. В комбинация със слънчево и лунно затъмнение, атмосферата се нажежава до червено! Но както казахаме и по-рано - не се тревожете! Не всичко ще бъде лошо и катастрофално, а на напротив. Трудните моменти ще се редуват и с хубави, а и не бива да забравяме, че след всяка буря изгрява слънце.

Вижте какво може да очакваме от този период и как ще се промени ходът на живота ни:

Какво да очакваме от коридора на затъмненията

​​​​​​

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти