Пълнолунието тази вечер носи баланс и положителна промяна, ето какво да очаква всяка зодия

луна
Снимка: iStock

В нощта на 7 срещу 8 април ще сме свидетели на явлението Супер Луна. Перигеят на Луната ще бъде на 7 април в 21:10 – 8 часа и 25 минути преди пълнолунието на 8 април в 5:35 ч., съобщават dariknews.bg.

Пълнолунието тази вечер ще бъде най-голямата Супер Луна за годината и ще бъде във Везни. Този кардинален въздушен знак прави баланса и хармонията централни за неговото значение.

Обикновено пълнолунието създава конфликт между две крайности – как искате да се чувствате спрямо това как наистина се чувствате – и когато пълнолунието е във Везни, се опитвате да откриете златната среда между вашата уязвимост и силата си. Нека това пълнолуние ви покаже пътя към намирането на щастливия баланс във всички страни на живота.

Задава се специална Супер Луна на 8-ми април: желанията ни ще бъдат чути >>>

Всичко, което трябва да направите, е да погледнете красотата на пълнолунието, за да разберете неговата сила. Тази точка на лунния цикъл е, когато Слънцето и Луната образуват точно противопоставяне, предизвиквайки емоционална интензивност и сурови разкрития.

В астрологията слънцето управлява вашето външно Аз, докато Луната управлява вашето вътрешно Аз. Когато тези две небесни тела са в противоречие, е трудно да скриете вродените си чувства и истината почти винаги се изяснява по някакъв начин.

Вашият хороскоп за пълнолунието през април 2020 г. ще опише истините, които предстои да разкриете.

Какво да очаква всяка зодия от пълнолунието този април

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти