Новолунието в Дева осветява нови възможности и скрит потенциал: ето какво да очаква всяка зодия

новолуние
Снимка: iStock

Новолунието на 27 август намира Слънце и Луна изравнени в земния знак Дева, който е ориентиран към детайли и въпроси, свързани с благосъстоянието, ежедневието и самоусъвършенстването.

Тази енергия може да ни вдъхнови да приемем нови здравословни навици и да избистрим плановете си, обясняват астролозите от Bustle.

Педантичната Дева цени чистотата и реда, така че при това новолуние позволете на своя вътрешен перфекционист да си води бележки за всичко, което искате да организирате – независимо дали става дума за бъркотията на бюрото ви или за вашите вечно разхвърляни емоции.

Новолунието ще се сблъска с планетата-воин Марс, така че събитията около това явление може да поставят под изпитание търпението ни. Макар да се изкушите от предприемане на незабавни действия, повярвайте, че е по-добре да изчакате емоциите, подхранвани от новолунието, да се охладят - особено след като ценностите на планетата Венера ще се конфронтират с обичащия хаоса Уран, което може да бъде катализатор за внезапна промяна в нагласите. Запазете спокойствие, докато правите плановете си, и бъдете готови да се адаптирате към променящите се обстоятелства.

Вече споделихме кои астрологични знаци ще бъдат най-повлияни от новолунието в Дева на 27 август ► Новолунието в Дева ще донесе на тези 4 зодии ново начало и ангажименти

В галерията тук вижте какво ще донесе на всяка зодия новолунието в Дева:

Как новолунието в Дева ще се отрази на всяка зодия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти