Трите зодии, на които седмицата ще донесе онова, което искат

жени лято астрология
Снимка: iStock

Време е да се поспрете и организирате, защото Слънцето официално навлиза в знака Дева!

С тази промяна в настоящата седмица обърнете внимание как ще ви се отрази новият астросезон, като разберете кой астрологичен дом във вашата рождена карта принадлежи на тази зодия. Дали това е домът, свързан с навиците ви за харчене, или този, отговарящ за отношенията? Това е областта, в която Слънцето ще съживи и зареди с енергия до 22 септември, разказват от Stylecaster.

► Сезонът на Девата блести с нови идеи, връзки и предизвикателства: какво да очаква всяка зодия

От друга страна, Меркурий – управляващата планета на Дева – ще образува мощен тригон с Плутон – планетата на трансформацията и възкресението – в същия ден, когато слънцето влезе в Дева, 22 август. Това може да ви донесе също толкова проницателност, колкото и продуктивност. Да приемем, че търсите яснота и насоки за конкретна ситуация например – тази синергия ще ви помогне да разделите фактите и да откриете истините, които сте търсили.

Ако има нещо, което бихте искали да свалите от плещите си, и имате желание да изясните дадена ситуация, това е вашият момент. Уран започва ретроградното си движение на 24 август, което винаги е плюс, тъй като този транзит ще ни помогне да осмислим по-добре хаоса в живота си. Въпреки прекъсванията и неочакваните промени, които сте преживели през изминалата година, ретроградният Уран ще помогне да видите красотата във всичко това.

На 25 август Меркурий ще навлезе в търсещия справедливост знак на Везни, където планетата предпочита компромиса пред конфронтацията. Това винаги е глътка свеж въздух, особено след прекаленото анализиране на детайлите, към което ни подтикваше Меркурий в Дева. С настъпването на новолуние в Дева на 27 август ще бъдете вдъхновени да поемете цялата мъдрост, на която този организиран и продуктивен земен знак може да ви научи.

Астропромените от тази седмица ще бъдат в най-голяма полза на три зодии, които ще се чувстват заредени с енергия, вдъхновение и решителност, а всичко това ще им помогне да получават онова, към което се стремят. Ако вашият слънчев знак (зодия) или изгряващ знак (асцендент) попадат сред изброените в галерията, прогнозата за тази седмица ще се окаже изключително благоприятна за вас:

Трите зодии, за които седмицата ще бъде най-успешна

 Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти