Космически мечти и ситни детайли: как ще ни повлияе Меркурий в Дева

Меркурий
Снимка: Pexels, iStock, колаж

На 3 август започна транзит, който ще внесе повече яснота, отколкото може би сте си представяли.

Меркурий - планетата на общуването, информацията и интелекта - се премества в Дева, знака, над който тази планета властва. Това означава, че Меркурий, в качеството си на планетарен управител на Дева, е изключително удобен и уютен в този знак и се чувства по-уютно, отколкото в повечето други съзвездия.

Меркурий е у дома си в земната Дева, която ще ни накара да анализираме всеки разговор и да запомним и най-малките подробности.

Девата е най-аналитичният от всички зодиакални знаци, което означава, че този знак отделя повече време, за да прерови детайлите, отколкото всеки друг. Меркурий също е дарен с остра мисъл, но когато е в знака на Дева, Меркурий придобива трудолюбиво и целенасочено качество, което прави по-лесно от всякога да запретнем ръкави и да свършим нещата по правилния начин.

По време на този транзит ще се чувствате по-склонни да водите трудни разговори, да се вглеждате дълбоко във всяка тема, която се нуждае от повече разяснения, и да решавате проблеми, които преди това може да са ви се стрували непреодолими.

Можете да очаквате доста неща от Меркурий в Дева, включително съсредоточаване върху финансите ви, готовност да работите по-усилено от всякога за това, което искате, и способност да виждате всички онези малки детайли, които иначе биха останали незабелязани.

Така че, ако ви се струва, че това е транзитът, който само сте чакали, продължете да четете, за да разберете какво точно означава Меркурий в Дева за вас:

Как ще ни се отрази Меркурий в Дева

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти