Новолунието в Дева ще донесе на тези 4 зодии ново начало и ангажименти

жени астрология
Снимка: iStock

Сезонът на Девата вече официално е тук! Това значи, че нуждата ви да бъдете продуктивни е в пика си - особено по време на новолунието на 27 август, събота, разказват от Elite Daily. На този ден всеки ще бъде насърчен да приеме ново начало, свързано с ефективност, детайли, продуктивност и помощ към околните. 

Тъй като Меркурий е планетарният управител на Дева, преди да започне ретроградното си движение на 9 септември ще сложи акцент върху детайлите и ефективната комуникация – това ще подтикне всеки знак да се стреми не само да се справи със своите задачи, но и да ги изпълнява по логичен и методичен начин.

Новолунието в Дева ще се състои докато Марс образува квадрат с Близнаци, така че количеството детайли ще бъде огромно - особено и с Близнаци, който е променлив въздушен знак, управляван също от Меркурий. Тъй като планетата на комуникацията оказва силно влияние върху това новолуние, вашите мисли, мнения и идеи ще имат нужда да бъдат споделяни, но потенциално биха могли да се сблъскат с желанието да приоритизирате работата и продуктивността си. Ще бъдете призовани да действате и да се фокусирате върху няколко неща едновременно, което може да затрудни изпълнението на всяка започната задача, обясняват още от Elite Daily.

Енергията на пълнолунието ще добави допълнителен слой от подробности и информация, което лесно ще ви накара да се почувствате психически претоварени до известна степен. Хубавото е, че с цялата налична енергия на Меркурий вашите комуникационни умения ще бъдат на най-високо ниво. Леката и игрива енергия на Близнаци със сигурност ще смекчи сухата, методична енергия на Девата, което ще ви позволи да мислите нестандартно. Ще бъдете изпълнени с нови идеи и перспективи, което превръща новолунието този месец в идеалния момент да поемете инициатива, която ви позволява да дадете приоритет на всичко, което ви движи напред.

Четири зодии обаче ще усетят ефекта на това явление повече от всички останали – вижте кои са те в галерията тук:

Четири зодии, на които новолунието през август ще донесе ново начало и ангажименти

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти