Трите зодии, които трябва да преосмислят и подредят живота си тази седмица

жени астрология
Снимка: iStock

За няколко зодии настоящата седмица ще служи като напомняне да спрат да се придържат към това, което вече не е в съответствие с истинското им Аз, разказват от Stylecaster.

Нов астрологичен сезон е налице, насочвайки фокуса към дома от вашата рождена карта, който принадлежи на Дева. Това означава, че е време да се организирате! От 22 август до 22 септември Слънцето ще внесе енергия и яснота в тази област от вашата диаграма, заедно с теми, характерни за Дева, като здравни процедури, ежедневни задължения и цялостна съсредоточеност.

► Сезонът на Девата блести с нови идеи, връзки и предизвикателства: какво да очаква всяка зодия

Освен това Меркурий – планетарният управител на Дева – се изравни с трансформиращия Плутон на 22 август, което от своя страна създава портал на прозрение, може би част от който е бил скрит от вашето съзнание.

Независимо дали става дума за желанието да разгледате по-задълбочено тема, която е табу за вас, или може би да преразгледате важен разговор - особено по време на ретрограден Плутон - нещо непременно ще изникне в полезрението ви. Затова не забравяйте да обмисляте и използвате думите си разумно.

А като стана дума за ретроградност, покровителят на промените Уран – планетата на бунта и иновациите – ще започне обратното си пътуване през Телец на 24 август, последвано от преминаването на Меркурий към търсещите хармония Везни на 25 август. Меркурий във Везни е чудесен момент за преговори и сключване на договорни споразумения. На 27 август Луната ще се обнови чрез методичния знак Дева, така че не забравяйте да определите намеренията си. Опозицията на Венера със студения и далечен Сатурн на 28 август също може да ви накара да разграничите задълженията от удоволствията.

Ако вашият слънчев знак (зодия) и/или изгряващ знак (асцендент) случайно попадат сред тези в галерията, време е да преосмислите и подредите живота си:

Трите зодии, които трябва да са по-внимателни тази седмица

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти