Марс в Близнаци ви прави енергични и социални: какво да очаквате според зодията

планета планети марс космос звезди
Снимка: iStock

Ако напоследък сте имали ниски нива на енергия, може спокойно да обвините Марс за това. Марс управлява действията и чувството ви за мотивация, и то докато се намира в най-нелюбимия си знак Телец през последните шест седмици.

Но на 3 март Марс постепенно премина в оптимистичните Близнаци, където ще остане до 23 април. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще се възползват най-много от вибрациите на Марс през следващите шест седмици, докато променливите знаци Дева, Стрелец и Риби може да са малко преуморени.

Докато Марс беше в Телец, може би сте се чувствали по-продуктивни, докато бавно сте работили за постигане на основна своя цел. Марс в Близнаци обаче ви кара да се чувствате по-енергични, така че можете бързо да завършите тази работа и да се заемете да намерите следващия си голям проект! Тази енергия е свързана с генерирането на възможно най-много новости и вълнение.

Разбира се, винаги има и недостатъци. Докато се интересувате от около дузина нови хобита, Близнаците са известни със своето непостоянно внимание, така че не се изненадвайте, ако се откажете от новото си заниманиие, преди Марс да влезе в Рак. Близнаците са известни и с това, че са доста „ронливи“, така че не очаквайте всички ваши нови приятели да останат наоколо. Опитайте се да останете гъвкави – ако този човек (или нещо), който сте открили в началото на периода, се окаже скучен след няколко седмици, просто продължете напред и потърсете някой още по-завладяващ!

Първите няколко седмици на Марс в Близнаци са доста диво време. В началото ще бъде трудно да балансирате главата и сърцето си, но след като сезонът на Овните стартира на 20 март, астро-времето се изчиства. Опитайте се да се насладите на Марс в оптимистичното, забавно настроение на Близнаците през следващите шест седмици и до края на този транзит ще се чувствате чудесно за всички нови неща и хора, които сте вкарали в живота си!

Ето и какво да очаквате от Марс в Близнаци според зодията си:

Какво да очаква всяка зодия от Марс в Близнаци

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти