Сезонът на Рибите ни носи дългоочаквано космическо спокойствие: какво да очаква всяка зодия

риби зодии астрология знак
Снимка: iStock

След почти цяла година в пандемия, самият ежедневен живот е изтощителен и определено всички имаме нужда от почивка. За щастие, на 19 февруари Слънцето влиза в последния знак на зодиака – Риби, изпращайки ни спокойни вибрации и помагайки ни да намерим състрадание и съпричастност към другите.

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби блестят ярко през следващия месец, но променливите знаци Близнаци, Дева и Стрелец може да се почувстват сякаш са попаднали във водовъртеж от чувства.

Рибите са единственият променлив воден знак на зодиака. Променливите знаци са гъвкави, приспособими и нетърпеливи да се променят, а водните знаци са емоционални, интуитивни и дълбоки. Рибите имат лоша репутация за това, че са мрачни, непостоянни или просто прекалено емоционални, защото през цялото време изпитват всякакви чувства. Е, следващият месец подтиква всички да последват примера на Рибите, да се отворят (за другите и себе си) и да станат по-емоционално интелигентен човек.

Със Слънцето в Риби този месец е невероятно време за романтика и творчество. Все пак това е един от най-поетичните и артистични знаци!

Без значение от вашия собствен знак, можете да използвате тази енергия, за да генерирате по-романтичен любовен живот. Създавайте изкуство, поезия или музика или просто се опознайте с приятелите и семейството си на много по-дълбоко ниво.

Разбира се, винаги има и недостатъци и по време на сезона на Рибите рискувате да оставите сърцето ви да надделее над разума. Това, че сте преизпълнени с чувства, не означава, че не можете да използвате мозъка си, нали? Опитайте се да намерите баланс между емоциите и логиката – особено след като Меркурий все още е ретрограден до 20 февруари!

Ето какво да очаквате от сезона на Рибите според зодията:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Рибите

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти