Магичното Новолуние в Дева носи любов и късмет на тези 6 зодии

луна
Снимка: iStock

Както вече ви споделихме, септемврийското новолуние ще се състои на 14 срещу 15 септември в Дева, като тази дата съвпада и с края на ретроградния Меркурий в Дева. За щастие, луната е тук, за да ни подкрепи през хаоса в последния момент, за да се стегнем след ретроградната драма.

През август имахме два пъти пълнолуние, което е известно с термина Синя луна, но то не оказа толкова силно влияние върху любовта, а по-скоро създаде емоционални приливи и най-вече отливи. През септември новолунието настъпва точно навръх първия учебен ден и се пада в 04:39 ч. софийско време.

Експертите казват, че на тази дата е предвидено да се случи важно събитие, свързвано с есента (макар и календарно да е все още лято). Тогава в небето над нас ще се образува тригон (триъгълник) между планетите, управляван от стихията на елемента земя.  Въпросният голям небесен триъгълник се образува между 5 космически тела с различна големина - Слънцето, Луната, Юпитер, Уран и Плутон. Именно той ще придвижи връзките напред на 15 септември по време на новолуние в Дева.

Това Новолуние идва и в един важен етап от живота ни, тогава когато настъпва подготовката за следващите сезони: есен и зима. Прекрасен период, в който да премахнем хаоса в себе си и около себе си и да освободим място за нещо ново!

Ето и кои са 6-те зодии, които Новолунието ще дари с най-много късмет и любов:

Магичното Новолуние носи любов и късмет на 6 зодии

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти