Ретрограден Юпитер в Телец поставя под въпрос вярата и мечтите ни: какво да очаква всяка зодия

планета Юпитер
Снимка: iStock

Ако напоследък ви е трудно да поддържате положителна нагласа, това може да се дължи на няколко астрологични събития. Слънцето, преминаващо през продуктивния и прагматичен знак на Дева, според астролозите е основна причина, тъй като това време на годината е свързано с приоритизиране на логиката, решаването на проблеми и критичното мислене.

А и тазгодишният сезон на Дева се управлява от ретрограден Меркурий, известен с това, че причинява пристъпи на неразбиране, забавени планове и цялостно объркване. При толкова много несигурност е разбираемо, че може да не се чувствате толкова щастливи, особено със започващия ретрограден Юпитер, разказват от Elite Daily.

Като планетата на изобилието, късмета и щастието, най-голямата планета в Слънчевата система е отговорна за поддържането на добро настроение и вдъхновение. Въпреки това с разгръщането на тазгодишния ретрограден Юпитер способността на всеки зодиакален знак да мечтае, да се стреми и да приема оптимистичен начин на мислене може да се сблъска с известни трудности.

Като една от по-бавно движещите се планети в астрологията, Юпитер става ретрограден всяка година за около четири месеца. Въпреки това през 2023 г. за първи път след повече от 12 години през този период планетата ще бъде разположена във фиксирания земен знак Телец, подчертавайки област от вашата рождена карта, която не е претърпяла този вид ревизия от доста време.

От месец май насам целта на Юпитер в Телец е да разшири материалните ресурси, активи и дългосрочна сигурност. Тъй Юпитер е ретрограден от 4 септември до 30 декември, ще бъдете призовани да преразгледате надеждите, мечтите и идеалите, които сте култивирали в дома, управляван от Телец във вашата натална карта.

Това е възможност да промените гледната си точка относно финансите, вещите и нуждите. Може да бъдете подканени да се откажете от всяко прекомерно поведение или желанието да се отдадете на неща, от които всъщност не се нуждаете. Може да преосмисляте мечтите си, за да сте сигурни, че те са в съответствие с това, което виждате в дългосрочен план. Въпреки че вярата ви може да бъде поставена на изпитание, това ще опрости живота ви и ще ви позволи да разберете от какво наистина се нуждаете, за да живеете удовлетворяващ живот.

Вижте в галерията тук как ретроградният Юпитер в периода 4 септември - 30 декември ще се отрази на всяка зодия според Elite Daily:

Как ретроградният Юпитер ще се отрази на всяка зодия

 

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти