Лунното затъмнение в Скорпион отприщва страхове и потискани чувства: какво да очаква всяка зодия

лунно затъмнение
Снимка: iStock

Лунното затъмнение в Скорпион на 5 май ще извади наяве страхове, които сме се стараели да потискаме. Това обаче е моментът да се освободим от всички свои остарели възгледи, които се коренят в безпокойство или страдание.

Лунното затъмнение през май се провежда във фиксиран знак и ще подчертае областта, в която търсите най-голям контрол и власт в живота си, разказват от Elite Daily. Макар тези качества да са от съществено значение, понякога те могат да ви попречат да изпитате напълно удоволствията, които светът предлага. Докато Слънцето продължава да пътува през търсещия комфорт Телец, сме призовани да се откажем от желанието да задушим желанията си, за да разтворим обятия към това, което ни кара да се чувстваме удовлетворени.

Лунните затъмнения носят освобождаване, а тъй като това на 5 май ще мине под знака на Скорпион, нещата, от които се откажете сега, може да предизвикат дълбока трансформация.

Сега е моментът да признаете тежките чувства, които могат да изплуват на повърхността, за да се изправите лице в лице с тях и да се освободите. Тъй като актуалното затъмнение се случва по протежение на Южния възел, налице ще бъде желание да се откажете от части от себе си, които сте надраснали, така че да можете напълно да прегърнете комфорта и сигурността на посоката, в която сте се запътили.

Това лунно затъмнение съвпада с пълнолунието през май, наричано „Цветна луна“. То е кръстено така поради факта, че това е месецът, в който започва цъфтежът на цветята. През 2023 г. на тази дата има и лунно затъмнение, което прави явлението още по-рядко.

Вижте в галерията тук как ще се отрази затъмнението на всяка зодия:

Какво да очаква всяка зодия от лунното затъмнение в Скорпион на 5 май

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти