Кажи ми коя зодия си, за да знам какво растение да ти подаря

растения цветя според зодията
Снимка: iStock

Ако и вие не можете да отговорите на близките си какви цветя предпочитате да ви подаряват, сигурно ще ви бъде любопитно да разберете кое е най-подходящото за вас растение поред зодиакалния ви знак.

Пред изданието Stylecaster професионалният астролог и билкар Джейсън Полсън Хоторн разказва кои видове растения и цветя са най-подходящи за различните зодии и защо.

Според него е вероятно да клоним към „това, което е свързано по някакъв начин с нашия слънчев знак, защото той символизира това, което търсим и към което сме привлечени“.

„Често гравитираме към растенията, които са в сезона, когато сме родени“, разказва той. „Например много воднисти плодове и зеленчуци се берат в началото на лятото - като горски плодове, диня и краставица - така че представителите на зодия Рак може е привлечен към водно изображение в растенията и цветята.“

Хоторн добавя, че цветовете също играят роля. Ракът е лунен знак, така че може да харесва бели цветя, защото това е цветът на Луната.

Но както винаги, когато става дума за астрология, имайте предвид, че съветите към вашата зодия не са всеобхватни. Някои от принципите може да се отнасят за вас, но ако наистина искате да разберете какво е влиянието на зодията ви, изгответе си пълна натална карта и след това прочетете тенденциите за всяка значима планета в нея.

Вижте в галерията тук кои цветя ви подхождат:

Кое растение ти подхожда според зодията

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти