Студената луна на Коледа събужда потискани емоции: какво ще донесе последното пълнолуние за 2023 г. на всяка зодия

пълнолуние
Снимка: iStock

В разгара на коледните празници, докато се готвим за изпратим старата година, предстои и последното пълнолуние за 2023 г. С настъпването на пълната Студена луна през декември 2023 г. всеки зодиакален знак ще иска да постави на първо място емоционалните си нужди пред продуктивността, затова се насладете на миговете с близките си и им се наслаждавайте.

Предстоящата Студена луна ще премине под кардиналния воден знак Рак, като ще постави акцент върху емоционалните нужди и желания на всеки зодиакален знак. Пренебрегвали ли сте чувствата си? Ако е така, сега е моментът да споделите и излеете чувствата си.

А тъй като луната ще бъде в нейния домашен знак, ще бъде по-лесно не само да разберете какво е необходимо, за да се чувствате в безопасност, но и от какво имат нужда другите.

На 26 декември Студената луна ще достигне най-пълната си стойност във вечерното небе. Като първо пълнолуние след зимното слънцестоене, това получава названието си си от студените температури в края на всяка година.

Тази Студена Луна ще бъде видима на Коледа, рядко събитие, което не се е случвало от 2015 г. насам и няма да има друга подобна до 2034 г. Ето как Студената луна през декември 2023 г. ще се отрази на всяка зодия:

Какво да очакваме от последното пълнолуние за 2023 г.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти