Какво да очаква всяка зодия от мистичната Вълча луна

луна вълк
Снимка: Istock

Новата година може в момента да е превзета от ретроградни планети (Меркурий и Марс), но това не означава, че всичко е сиво и обречено. Съвсем скоро ни очаква първото пълнолуние за 2023 - и то не е обикновено. Наричат го "Вълча" луна. Първото пълнолуние за годината се свързва с мистичната дуална природа на вълка – мъдър и силен от една страна, непредсказуем и див, от друга. От векове януарското пълнолуние носи името на хищника, тъй като през зимата времето е „диво и непредсказуемо” като него.

Вълчата луна през януари ще насърчи всички зодии да се вслушат в емоционалните си нужди, вместо да ги пренебрегват. Добруването ви ще бъде на първо място, макар и това да не е било част от новогодишните ви обещания. Ще се радвате, че ще направите място за самите вас в натоварения ви график.

Пълнолунието ще премине в знака на Рака, което ще донесе желание за самоусъвършенстване и за глезене на собствените ви сетива. Луната ще ни покаже как да се грижим повече за себе си и собствените ни нужди. Ще бъде добър ден за свързване с вътрешното ви Аз. Ракът ще изостри шестото ви чувство, така че може да му се доверите в този ден при вземане на решения.

А ето какво очаква всеки знак от зодиака по време на Вълчата луна:

Какво да очаква всяка зодия от мистичната Вълча луна

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти