Новогодишната нощ ще бъде вълнуваща и пълна с възможности: какво да очаквате според зодията

2022 нова година
Снимка: iStock

2021 определено беше тежка, но празниците винаги са повод за забавление и разтоварване. За щастие, вашият хороскоп за тази нова година е изпълнен с искрящ оптимизъм и е пълен с възможности.

Време е да облечете любимата си парти рокля и да отпиете малко шампанско, защото боговете на партито се заемат с вечерта на 31 декември!

Луната ще премине през управлявания от Юпитер Стрелец на 31 декември, вдъхновявайки необходимостта от общуване и извличане на максимума от всяко преживяване. Променливият огън на Стрелеца е еквивалентен на огъня, около който семейство, приятели и непознати се събират, за да споделят истории и да усетят топлината на този магически елемент.

Луната също ще седи само на три градуса от кипящия Марс – планета на изтъкването, желанието и енергията – в същия знак. Това ще добави вълнуваща доза ентусиазъм към вечерта, който в по-голямата си част ще бъде доста положителен. Луната едновременно ще секстилира Сатурн, призовавайки ви да бъдете прагматични, а междувременно квадратът Луна-Марс към неуловимия Нептун прави възможностите и мистерията на неизвестното още по-интригуващи.

Ето какво ви очаква в навечерието на новата 2022 година според вашия зодиакален знак:

Какво ще донесе новогодишната нощ на всяка зодия

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква през новата 2022-ра:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти