Съвет от астролог: Как всяка Edna от зодиите може да развие женската си енергия

В съвременния свят много жени не могат да отделят достатъчно време за себе си, да се грижат за семейството, работата и още куп други неща. Те постоянно имат нужда да постигнат, да се борят, да получат нещо. Този ритъм на живот практически не позволява на нашата женственост да се разкрие. Астрологът и нумеролог с двадесетгодишен опит в правенето на бизнес в Европа, Светлана Рихтер, разказва как да запалите женската енергия в себе си. 

Защо женствеността е толкова важна? 

Всеки от нас има определено количество женска и мъжка енергия. Дори минимално отклонение от нормата създава дефекти в една или друга посока. Когато жените поемем мъжките отговорности, ние автоматично заемаме мястото му в семейството. Логично е мъжът да иска да те пази, защитава и да се грижи за теб само ако ти застанеш на мястото си. 

жена момиче
Снимка: iStock

Трябва да си позволите понякога да бъдете слаби, да помолите партньора си за помощ. Не крещете, не се карайте с него, а като нежна котка просто го помолете да направи нещо за вас. Резултатът определено ще ви изненада. 

Астрологията е удивителна древна наука, не е само за звездите и зодиакалните знаци, но и за психологията на личността. Разбира се, за по-точно описание на качествата, талантите и възможностите си струва да разгледате индивидуалната си натална карта. Всеки знак обаче има своя собствена жар, който може да ви помогне да почувствате женската енергия в себе си в най-голяма степен и да я развиете компетентно. 

Вижте в нашата галерия съветите на астролога: 

Как всяка една от зодиите може да развие женската си енергия

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти