Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка: Коя е женската ти енергия?

женска енергия
Снимка: iStock

Днес ще разкрием тайните на различните женски състояния - Кралица, Момиче, Хазяйка и Любовница. Това да знеш към кой от тези архетипи спадаш, ще ти даде по-ясна представа за себе си, за силните ти страни и недостатъците, върху които трябва да поработиш.

Четирите женски състояния кореспондират с четирите основни стихии. Кралицата е въздуха - самостоятелна, горда и независима. Момичето представлява стихията на водата - откровена, непорочнаа и доверчива. Любовницата пък, съвсем очаквано, е огъня - страстна, вълнуваща и провокираща. А Хазяйката е земята - спокойна, мъдра и уверена.

Може би се чудиш дали е нужно да търсиш в себе си и четирите стихии? Може би смяташ, че е достатъчно да си  добра в едно от състоянията?

жена ретро
Снимка: Istock

Във всяка жена присъстват и четирите енергии, и четерите женски състояния в различна степен. Но дори и да притежаваш всички, твоето развитие не приключва с това. За да намериш призвание, вдъхновение и любов, ти трябва да изпиташ и владееш и четирите.

Мъжете търсят във всяка от нас тези четири типа жени. Ако не ги открият, то често ги намират в своите любовници.

В случай, че пропускаш едно от тези състояния, то очаквай следните последствия:

Ако не развиваш Момичето в себе си – Мъжете не проявяват грижа към теб и не ти дават пълноценна близост. Няма да се превърнеш в тяхната романтична принцеса, за която искат да се оженят. В повечето случаи отсъствието на Момиче се свързва с трудно, проблемно семейство и детство, където е отсъствала любов между родителите.

женска енергия
Снимка: iStock

Ако ти липсва Любовница – Забрави за сладката сексуална власт над него. Няма да познаеш женските сила и мощ, скрити в разтърсващите оргазми. Основна причина за блокиране на сексуалността са вината и срамът. След тяхното изчистване се превръщаш в магнит за мъже и чудеса.

женска енергия
Снимка: iStock

Липсваща Кралица – Води до ниско самочувствие, бедност и усещане, че не живееш своя живот. Изпитваш трудности и проблеми в кариерата. Не се изненадвай, че другите винаги са по-предпочитани от теб.

женска енергия
Снимка: iStock

Когато нямаш Хазяйка – Без този архетип, мъжете не гледат на теб като жена за брак и сериозни отношения. Поради тази причина е възможно е да имаш трудности със създаването на семейство и дом.

съпруга жена 60те
Снимка: iStock

Всяка от нас се ражда с две основни състояния, но другите две ѝ предстои да развие. Независимо дали имаш всички 4 арехетипа, не забравяй, че ти вече си edna неповторима и магична жена и че място за усъвършенстване винаги има!

Предлагаме ти един много лесен тест, с който да разбереш кой от четерите архетипа е водещ при теб:

Открий дали си Кралица, Момиче, Любовница или Хазяйка

Автор: Мишел

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти