Астро прогноза за седмицата: слушайте интуицията и сърцето си, но се пазете от измами

Ето че вече сме в периода на силната и същевременно нежна енергия на сезона на Рибите и вече е време да обърнем поглед към вътрешния си, духовен свят, отбелязва Вихра в своята седмична астрологична прогноза за предаването „На кафе“.

Рибите са последният знак в зодиака и като такъв съчетават в себе си всички уроци, които сме научили по време на целия цикъл на Слънцето през 12-те зодии.

Затова и сега е много подходящ момент да се вслушате в интуицията си и вътрешния си глас. До 20-и март, когато Слънцето ще напусне знака Риби, използвайте времето, за да прегърнете прошката, любовта и състраданието в отношенията си.

Периодът е особено благоприятен за водните знаци – Риби, Рак и Скорпион.

Освен това вчера Луната влезе с знака на емоционалния Рак и днес, заедно с влиянието на Юпитер, продължава да събужда интереса ни към нашите близки, дома и семейството.

Не се изненадвайте, ако в сряда не сте особено продуктивни, защото тогава Луната ще бъде без курс. Не започвайте нищо ново, защото такива начинания обикновено не са дълготрайни и успешни, предупреждава още Вихра.

В сряда Луната вече ще бъде в Лъв, затова внимавайте с егото и драматизма. Сред 17 часа ще има напрегнат аспект на Луната с Плутон, което ще се усети дълбоко емоционално от по-чувствителните хора. Не изпадайте в крайности и не се поддавайте на инстинктите си.

В четвъртък любовниците на зодиака – Марс и Венера, се съединяват в знака Водолей. Това е астрологично събитие, което се случва веднъж на всеки две години. Това сливане на мъжката и женската енергия ще донесе период на изпитания в отношенията, ако те са нестабилни.

Ако обаче връзките са хармонични, те могат да се задълбочат по най-благоприятния начин. Ако пък търсите любовта, имайте предвид, че тя може да ви се случи напълно неочаквано. Не е изключено благодарение на Водолея да изпитате внезапни чувства към човек, когото сте смятали само за приятел.

В петък Меркурий също преминава в Риби и това ще ни направи още по-деликатни и топли в общуването. Важно е обаче и да внимавате да не станете жертва на заблуди, илюзии и измами. Най-внимателни трябва да бъдат Близнаците, Девите и Стрелците.

В събота ни очаква Пълнолуние в знака на Девата – идеален момент да изчистите от живота си всичко, което не ви е необходимо. Какво точно да очакваме от съботната пълна Луна според астролозите, ще разкрием в края на седмицата.

Пълната астрологична прогноза на Вихра в „На кафе“ вижте във видеото горе. А ако все още не сте разбрали какво ви очаква според зодията до неделя, прочетете нашия специален седмичен хороскоп тук:

Седмичен хороскоп за 19-25 февруари

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти