Астро прогноза за седмицата: Няма невъзможни неща

В разгара на месец юни поглеждаме към седмичната астрологична прогноза на Вихра в предаването "На Кафе" по NOVA - важните аспекти на големите планети и как те се отразяват на всяка една от зодиите!

Тази седмица Луната вече е в знака на Лъв. Лъвът кара всеки от нас да блести на сцената, на която се изявява. Всеки от нас иска да покаже своята идентичност, своята автентичност.

"Ще търсим вниманието на хората. Тяхното одобрение или неодобрение ще бъде това, което на нас ще ни бъде като обратна връзка", казва Вихра.

Седмичен хороскоп за 10-16 юни

Разбира се, в ниските си проявления Лъвът може да направи много хора по-егоцентрични и по-егоистични, по-суетни. Трябва да се внимава, разбира се, и с това да не бъдем твърде разточителни и хазартно настроени. 

Много хубав аспект има Луната с Юпитер още в началото на седмицата. "Този аспект ни дава един позитивизъм и един оптимизъм, че всъщност животът върви напред. И всичко, абсолютно всичко, ще се случи", казва също Вихра.

Във вторник, първата част на деня ще бъде по-хубава, по-приятна, по-хармонична.

След това обаче ни очаква напрегнат аспект между Марс и Плутон. "Марс е планетата на действието, но и планета, свързана с агресията. Плутон е планетата на кризите, но и планетата на трансформациите. Винаги, когато имаме един такъв аспект, има големи опасности от това да има едно желание за доминация. Говоря в общия план. Ако това не засяга личната ви натална карта, по-скоро може да го усетите дори в околните, да се случи нещо с някой ваш близък", отбелязва Вихра.

До края на седмицата се старайте да се пазите от агресия. Трябва и вие самите да не проявявате агресия. Съществуват рискове от натрупване на гняв.

Аспектът ще продължи дълго време. Той ще продължи поне следващите 2-3 дни и силно ще се усеща. 2-3 дни наистина трябва да бъдем много внимателни.

жена космос
Снимка: stablediffusionweb.com

В сряда Луната преминава в знака на Дева. За всичко, което изисква внимание към детайла, ще бъдем прекалено пунктуални и доста перфекционистски насочени към всичко, което вършим. Ако някой проявява небрежност, голяма част от хората ще се дразнят от това. Също така, ако случайно имате някакво физическо наразположение, не проверявайте нищо в Google. В такива дни, в които Луната е в знака на Девата, хипохондричността се увеличава.

До края на седмицата ще имаме още един напрегнат аспект - на Меркурий със Сатурн. Той може да ни донесе трудности в комуникацията, тъй като Меркурий е планета, свързана с комуникацията, а Сатурн е планетата на ограниченията. Ако имате важни преговори, важни разговори, твърде е възможно те да вървят доста трудно или да не се предвижват изобщо.

Четвъртък е по-спокоен ден, въпреки че всички тези аспекти продължават да действат и трябва да бъдете внимателни в комуникацията. Може наистина да има някакви недоразумения и самият ни поглед към света да бъде малко по-минорен и да го виждаме в по-черни краски.

жена космос
Снимка: stablediffusionweb.com

Петък ще е по-динамичен ден, защото Луната прави буквално един букет от аспекти. А винаги, когато тя ги прави, емоционалните амплитуди са доста сериозни. От сутринта комуникацията продължава да бъде по-проблемна, защото тук ще бъде и много емоционална. Много хора просто ще приемат нещата твърде лично.

Напрегнати аспекти на Слънцето с Луната ще ни създават трудности в ежедневието. Може да има конфликти с хората, които са около нас. 

През уикенда Луната вече влиза във Везни и ще можем да хармонизираме отношенията си. Ако нещо се е случило през седмицата, то събота и неделя са наистина хубави дни да го разрешим.

Седмичен хороскоп за 10-16 юни

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти