Затегнете коланите, задават се хаос и трудни промени: 7 планети ще бъдат ретроградни през септември

планети планета космос астрология
Снимка: iStock

В астрологията ретроградите са необходима част от живота. Въпреки че самото им може да ви напомни за цял куп тревоги, няма как да избягате от факта, че понякога планетите обичат да се движат назад.

В най-добрия случай планетарните ретрогради са възможност да се примирим, да се отдадем на самоанализа и да доведем някои дела до завършек. В най-лошия случай ретроградата може да доведе до най-неудобната и разочароваща ситуация, която можете да си представите. Така или иначе, ще го преживеете. Ако се чудите кои планети са ретроградни през септември 2021 г., поемете дълбоко въздух, защото отговорът е цели седем!

Да, правилно сте прочели. Този месец ще има седем ретроградни планети и макар този брой да звучи доста голям, няма причина да се притеснявате. В крайна сметка по-голямата част от тези ретрогради включват външни планети, а в астрологията външните планети вече са ретроградни почти половината година, което прави въздействието им по-малко забележимо (поне в началото). Има обаче един ретрограден момент, който може да ви затрудни и това е най-известният от всички тях: ретроградният Меркурий.

Независимо от това, космосът е планирал много за този септември – особено що се отнася до ретроградните планети. Ето какво трябва да знаете за всичките седем:

Кои планети ще бъдат ретроградни през септември

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти