Трите зодии, на които септември ще донесе много позитивна енергия

жена есен
Снимка: Istock

Последните няколко седмици на лятото най-накрая са тук, което е доказателство за това колко бързо наистина лети времето. Сезоните идват и си отиват, оставяйки хаос и промяна след тях. Красивото в астрологията е начинът, по който тя продължава, без значение колко спрели се чувствате.

Винаги, когато настъпи застой, астрологията е там, за да разклати нещата. Имайки това предвид, космосът ви дава още един месец, за да оправите незавършените си дела. Ако сте една от тези три зодии, които ще имат най-добрия месец, тогава ще бъдете благословени с изобилие от оптимистична енергия.

Месецът започва със слънцето в променливия земен знак Дева, което ви дава идеалната енергия да се организирате. Девата е зодия, която се занимава с чистота, логика и детайли. Нека този сезон ви помогне да предприемете реалистични мерки за подобряване на живота си. Организирайте тази разхвърляна лавица с книги, която ви притеснява. Съберете няколко здравословни рецепти и започнете да приготвяте сами храната си. Пишете в дневника си всяка сутрин, ако това ви помага да планирате деня си. Девата обича ясни отговори на проблемите, отговори, с които не може да се спори.

Септември е сезон на преход. Докато слънцето пътува през Дева, вие изпитвате усещане за завършеност в преживяванията си това лято. След това, когато слънцето навлезе във Везни на 22 септември, започва есента, която ви води през сезона на прибиране на реколтата. Нищо не остава същото, докато преминавате през тези промени. Следващият сезон има на какво още да ви научи.

Ето кои зодии ще се радват на оптимистична енергия през следващия месец >>>

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти