Три зодии ще бъдат дарени със заслужени вълшебства тази седмица!

жена астрология
Снимка: iStock

След натоварващия сезон на затъмненията астрологичните енергии ще се смекчат, разказват астролозите на Stylecaster. В небето ще доминира хармоничен и емоционално лечебен голям воден тригон, а за три зодиакални знака седмицата от 14 до 20 ноември ще бъде прекрасна!

След като Слънцето хармонизира с мистичния Нептун на 14 ноември, ще усетим засилена интуиция и чувство за състрадание. По това време сънищата може да са по-ярки от обикновено, затова не е лоша идея да си ги записвате. В същия ден Меркурий образува секстил с Плутон, като добавя напрежение и страст към вашите мисли и общуване. Това събитие допълва мистериозната същност на водния елемент и доминиращото му присъствие тези дни.

Венера, планетата на любовта и красотата, ще затанцува с експанзивния Юпитер на 15 ноември. Събитието може да е доста полезно, но е важно да разпознавате своите идеали спрямо настоящата реалност. Тази енергия обаче е благоприятна за романтика и творческа изява, така че не забравяйте да впуснете в действие своята магия.

На следващия ден Меркурий ще следва стъпките на Венера, изравнявайки се с Юпитер, което разгръща и подчертава нашия стил на комуникация, както и способността ни да четем между редовете.

А тази седмица три зодиакални знака ще се радват да получат неща, за които е трябвало да почакат известно време! Вижте в галерията кои са те и ако вашата зодия или асцендент попада сред тях, идните дни ще бъдат страхотни за вас:

Зодиите, които тази седмица ще се радват на заслужени вълшебства

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти