Днес е 19-ти лунен ден: напрежението „витае във въздуха“

луна
Снимка: Istock

Днешният 19-ти лунен ден започва от 09:28 ч. и продължава до 10:01 ч. на 20 март.

Изключително опасно време, един от най-конфликтните дни през лунния месец, напрежението „витае във въздуха“, достатъчна е една единствена невнимателна дума или поглед, за да се разрасне страшен скандал или спор с тежки и трагични последствия.

През този ден светът се управлява от тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Ако обстоятелствата позволяват, по-добре си останете в къщи и не ходете никъде.

Голяма е опасността да се поддадете на лошо влияние, да се оплетете в нечии мрежи. Запознанството през този ден може да има неприятно продължение: ще ви бъде много трудно да се освободите от влиянието на този човек.

През този ден трябва да бъдете много внимателни с новите идеи и планове – те ще бъдат по-скоро илюзия или измама. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност. Не бива да сключвате брак през този ден. 

Този ден е свързан с нравственото пречистване на душата и съвестта. Препоръчва се да обмислите постъпките си, да се покаете мислено, да се освободите от лъжите, гордостта и чуждите мисли. 

В този лунен ден от вас се иска да покажете всичко, на което сте способни, доколко реално сте сдържани, търпеливи и милосърдни към околните и доколко правилно реагирате на възникващите трудности.

Какво да очаква всяка зодия от Меркурий в Риби

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти