Рецепти за здраве и фина талия от известните

Рецепти за здраве и фина талия от известните
Снимка: Thinkstock

Прелестни дами като Миранда Кър, Алесандра Амброзио и Адриана Лима нямат притеснения, когато трябва да се съблекат по бельо. Те могат смело да демонстрират прекрасни тела без излишни мазнини и следи от целулит.

Колкото и да са надарени от природата обаче, тези жени полагат наистина невероятно усилия, за да изглеждат телата им този начин. Все пак, именно благодарение на перфектния си външен вид получават професионални ангажименти като модели.

Роуз Хънтингтън Уайтли, Миранда Кър, Адриана Лима и останалите "ангели" на "Victoria's Secret" тренират по няколко часа на ден и спазват специален хранителен режим.

Основна част от диетата им е пиенето на големи количества прясно изцедени сокове. Роуз Хънтингтън Уайтли даже беше минала на специална "водна" диета, която изключва хапването на всякакви твърди храни, а вместо това се приемат най-разнообразни шейкове и пюрета.

От Closeronline.co.uk дават някои от любимите рецепти за здравословни фрешове на популярните дами от света на модата и шоубизнеса, които могат да се похвалят с перфектни тела.

Първата е на Миранда Кър. Нужни са ви водата на един кокосов орех, половин чаша бадемово мляко (може да се замести с козе мляко), лъжичка спирулина, също толкова годжи бери, семена чиа и какао. Всички съставки се разбиват с помощта на блендер, а ако ви се стори прекалено гъсто, можете да добавите още мляко или вода.

Гуинет Полтроу е другата дама известна със строгия си вегански хранителен режим. Актрисата дори има кулинарна книга, в която е споделилa много от любимите си рецепти. Някои от тях са доста странни, но тя твърди, че са много полезни и вкусни. Ето и шейк по рецепта на Гуинет Полтроу.

Нужни продукти: една краставица, сокът на един лайм (може да се замести с половин лимон), два изсискани грейпфрута, едно авокадо, няколко свежи листа спанак и мента, кокосово мляко, колкото прецените. Начинът на приготвяне е същият като по-горе – всичко се разбива заедно до получаване на еднородна смес, която се пие на момента.

Роуз Хънтингтън Уайтли е може би най-голямата почитателка на разнообразните шейкове, с които се явяват в ролята на обяд и вечеря. Ето и рецепта, споделена от нея: четири листа маруля, толкова спанак, два стръка целина, една ябълка – почистена и обелена, по същия начин приготвена круша, един банан, сокът на половин лимон и още толкова вода.

За Дженифър Анистън най-важното е всичко да е органик. Ето и нейната рецепта за фреш.

Нужни са – една краставица, листа спанак, цвекло, пресен чесън, джинджифил, моркови, стрък целина. Всичко трябва да се превърне в еднородна смес, а ако е прекалено гъсто се разрежда с вода.

Всички тези рецепти могат да бъдат модифицирани според вашия вкус. Важното е да включват пресни плодове и зеленчуци и колкото се може по-малко излишни подсладители като захар.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти