Тайните за слаба фигура на "ангелите"

Ангелите на "Victoria’s Secret"
Снимка: Getty/Images

Работата на моделите, особено тези на "Victoria's Secret", е да изглеждат по най-добрия възможен начин.

Истина е, че момичетата, които биват наети за тази работа, имат подходящите физически данни за тази професия като дар от природата, но от друга страна те полагат наистина невероятни усилия да поддържат тялото и красотата си перфектни.

Творческият директор на "Victoria's Secret" София Неофиту- Апостолу споделя в интервю за английското издание на сп. „Vogue“, че в компанията искат здрави и женствени, а не слаби тела.

Истина е, че моделите на Victoria's винаги са имали своите извивки в ханша и бюста, както и широки усмивки, които силно контрастират с намръщените и сериозни модели от ревютата на други марки.

Но също така всички "ангели" са спадали към слабите, отколкото към по-пищните жени.

Миранда Кър е споделяла, че тайната на нейното отслабване след раждането е много спорт, много течности и кокосово масло. Него тя хапвала вместо сладко, както и го слагала в салатите като овкусител.

Адриана Лима от своя страна споделя спартанския си режим на хранене и тренировки няколко седмици преди голямо ревю.

"Тренирам по два часа на ден, понякога и два пъти дневно. Ям само зеленчуци и плодове, приготвени на грил или на пара или по малко червено месо (защото съдържа протеин).

Девет дена преди ревюто приемам само шейкове, никаква твърда храна. 12 часа преди шоуто спирам поемането на всякакви течности. Така "пресъхваш" и тялото ти може да загуби още тегло от липсата на течности в него."

Всичко това може да изглежда наистина сурово и тежко за спазване, но не трябва да се забравя, че това са жени, от които се изисква да изглеждат перфектно по бельо на модния подиум. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти