Тайната на слабата фигура на Виктория Бекъм

Тайната на слабата фигура на Виктория Бекъм
Снимка: Getty/Guliver

Виктория Бекъм може да е уважаван моден дизайнер, чийто стилни рокли се разпродават като топъл хляб, въпреки високата им цена, но също така е съпруга и майка на четири деца.

Вики често има изморен вид, особено на последната Седмица на модата в Ню Йорк, когато представи новата си колекция.

При всяка своя публична поява тя изглежда стилна, елегантна и женствена, но това, което прави силно впечатление във външния вид на госпожа Бекъм е изключително слабата ѝ фигура, нетипична за жена, минала през четири бременности.

Разбира се, Виктория разполага с достатъчно финансови средства, за да наеме армия от лични треньори, които да следят дали изгаря достатъчно калории във фитнеса, разположен удобно в къщата ѝ, както и готвач, който да се погрижи тя и семейството ѝ да се хранят по възможно най-здравословния и щадящ талията начин.

Въпреки всичко това обаче е известно, че Виктория има стриктен режим и не си позволява да се отпуска в каквото и да било отношение.

Самият Карл Лагерфелд бе казал за нея, че е жена с желязна воля и дисциплина.

Сега Dailymail.co.uk издава каква е една от тайните за поддържане на фина фигура на съпругата на Дейвид Бекъм. Тя приемаводорасли като хранителни добавки.

Това не е революционно решение, тъй като отдавна се знае колко полезни са водораслите, колко добре се отразяват на организма и как няма нищо учудващо или странно да бъдат консумирани като обикновена храна. Те са богати на йод и помагат за ускорението на метаболизма, както и за бързото горене на калории.

Разбира се, за повечето хора, които не живеят в Япония, това звучи доста необичайно и е нормално да се подходи със съмнение. За щастие съвременните технологии са успели да капсулират полезните свойства на морските растения под различна форма – на прах, на таблетки и други видове хранителни добавки.

Специално за Виктория се знае, че тя приема своята дневна доза водорасли като шейк, а Бритни Спиърс – друга почитателка на морските храни, ги консумирала сурови.

Нищо не ви пречи наистина да тествате продукти с водорасли, за да установите сами за себе си дали ви се отразяват добре.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти