Виктория Бекъм: Не съм нещастна, а изтощена

Съпругата на Дейвид не се отказва от работата, въпреки четирите си деца
Снимка: Getty/Guliver

Виктория Бекъм никога не се е усмихвала широко към фотообективите, но в последно време тя определено има измъчен и нещастен вид.

На спекулациите, че изглежда така, защото не е щастлива и има семейни проблеми, Виктория отговаря, че просто е изтощена.

"Ако на хората им е приятно да вярват, че съм нещастна, нека така да бъде. Истината е, че съм изтощена. Имам много задачи на главата си."

37-годишната дизайнерка участва на Седмицата на модата в Ню Йорк и колекциите й се посрещнаха много добре от публиката и критиците.

Самата тя споделя, че организацията на ревютата и цялата подготовка са й коствали много усилия.

Виктория разкрива още, че не се радва на здрав сън, тъй като малката Харпър не може да спи добре вечер, а освен това й се е налагало дори през нощта да говори с екипа си за предстоящото модно шоу.

"Будувам вечер с бебето на ръце, както всички останали майки и не би могло да бъде по друг начин. Аз нямам екип от хора, които да вършат работата вместо мен."

Съпругата на Дейвид заяви, че тя не е по-различна от всички останали работещи майки.

Що се отнася до мъжа й, Вики шеговито отбелязва, че чак след като той е присъствал на нейно ревю е разбрал, че дизайнът на дрехи наистина е професия и изисква усилия и много работа.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти