Мода за благотворителност

Жизел Бюндхен
Снимка: Getty/Images

Виктория Бекъм, Иванка Тръмп и Жизел Бюндхен заедно с модни марки като "Прада" и "Версаче" създават благотворителна колекция.

Модна линия за майки и дъщери с цени, достъпни за по-широк кръг от хора, ще завладее пазара в подкрепа на благотворителна организация срещу борбата със СПИН.

Сара Бъртън, Донатела Версаче и Мичуа Прада, до една майки на госпожици, ще подкрепят кампанията и ще споделят таланта си в името на благотворителната организация.

"Горда съм да подкрепя благотворителната организация на "BornFreeAfrica" в създаването на специална колекция за майки и дъщери, достъпна в "Shopbob" от 23-ти април", сподели г-жа Бекъм с милионите си фенове в Туитър.

220 долара за розова дамска рокля и 120 за малкото ѝ копие е сумата, която желаещите сърдечни дами ще трябва да платят в помощ на организацията.

В пъти повече струват модели на Прада, Версаче, Бекъм и Александър Маккуин, които не са част от подобни благотворителни инициативи.

Точно това кара дизайнерите да вярват, че почитателите им ще се възползват от офертата и ще подадат ръка в борбата срещу коварната диагноза.

Парите от продажбите на благотворителната колекция ще отидат за кампания, чийто цел е да се пресече предаването на заразата от майка на дете в Африка. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти