Вино, секс и рокендрол

Ива Екимова
Снимка: Явор Иванов

Ива Екимова

Разбърквам, разбърквам и се чудя коя е темата на дневен ред?

Сексът за една нощ, виртуалният секс или разделният секс.

Ха, разделен секс – колко романтично. Ти си правиш секс и не му пречиш, той си прави секс и не те занимава. Нормално е през февруари, в навечерието на 14-ти, актуалната и досадна тема да е любовта или в краен случай виното. Защо тогава да не си поговорим за секс? 

Една скучаеща домакиня натрупа милиони, опитвайки се да пресъздаде 50-те му сиви нюанса. Да ви кажа, в реалния живот не става така. Или нюансите са само два, или се оказва, че някой от двамата е късоглед, но за съжаление никой не пее в хора. Особено ако връзката отлежава като вино, а 14 февруари е повод да се напием с приятели, само и само да не се налага да говорим за любов.

Споменавайки нюанси, една приятелка ми разказа за своето еротично преживяване за една нощ. Мисля, че идеята не е лоша, особено ако потърпевшите отначало знаят, че това е така.

Въпреки, че в една песен на култовата група Харт от 90-те, нещата доста им се объркаха. В днешно време, с напредъка на технологиите, можеш да си правиш секс всяка вечер с различен индивид. Тъпото е, че някои все още му викат ергенска вечер. За ергенската вечер – друг път.

Връщам се на онази приятелка със секса за една нощ. Случило се на скъпарски рожден ден. Гостите от чужбина дошли със собствените си самолети. Тя - представителка на любезния домакин. В рамките на официалната част - безупречна. Посреща гости, усмихва се, изпълнява прищевки за гурме изкушения и изискан алкохол, дирижира програмата и блести дискретно, без да отнема от диамантения ефект на събитието.

Облечена в романтична пола, цвят пепел от рози и бюстие, което придружава скарлетовата окраска, но гарнирано със златни нишки. След края на официалната част и чаша вино за отпускане по-късно, нашето момиче среща погледа на Миша. Изпънат хубавец, добре облечен и скъпо изглеждащ.

Не, не, в главата ѝ нямало продължение, нито сватбени фанфари, още по-малко коли, деца и скъпи екскурзии. Въпреки, че на вид Миша, предразполагал към ефимерни заблуди. От онези с романтичен характер, които най-често биват удавяни в огромно количество алкохол и катастрофират в развод, но не по френски.

В погледа на моята приятелка блещукал само сексът. Тази вечер, на секундата, веднага!

И така в хотела, на тузарския празник, докато водка след водка повишавали градуса на настроението, нашата героиня и Миша се отдали на страсти в неговата стая. Без очаквания, без надежди, необуздано, диво като за последно.

Оказало се, че в такива дози сексът даже не е токсичен. На другата сутрин се събудила в своята стая, а мисълта за греха изтекла в канала със сутрешния душ.

Облякла сивия костюм, прибрала косата си в стегнат кок и потънала в ежедневието, заключено между 9:00 и 18:00. Зад очилата прикрила дивия блясък на отминалата нощ, а под сакото надничала страстта на разкрепостена амазонка.

Никога не видяла Миша повече, нито пък посегнала към изкушението секс за една нощ. Вече знаела, че просто го може – без вина и без очаквания. 

Пишете на Ива Екимова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти