Вечният ерген

Вечният ерген
Снимка: Getty/Images

Джордж Клуни неведнъж е споделял, че никога повече няма да се ожени. В периода 1989-1993 година той е бил женен за Талия Болсъм и от тогава насам е решил, че никога повече не би застанал пред олтара.

Елизабета Каналис със сигурност си мислеше, че може да промени това и дори в едно свое интервю сподели, че не би могла да бъде с мъж, който постоянно повтаря, че не иска семейство и деца.

Е, дори и да не го е повтарял постоянно, Джордж със сигурност го е казал твърдо и непоклатимо, тъй като двамата се разделиха.

Сега обаче стана ясно, че Клуни си е казал окончателно "довиждане" и с последната си приятелка Стейси Киблър. По време на връзката им на няколко пъти се появяваха слухове, че двамата са се разделили, но сега вече се знае, че това наистина се е случило.

Джордж Клуни е известен с невероятната дискретност, която спазва относно личния си живот и това, че никога не коментира партньорките си.

За Стейси може да се каже същото, понеже тя не си е позволявала да издава подробности около отношенията си с актьора.

Сайтът Sofeminine.co.uk цитира анонимен източник, близък до 33-годишната Киблър, според когото тя иска семейство и деца и след като е разбрала, че няма да ги получи с Джордж, е сложила край на връзката им.

Двамата бяха заедно две години като при всяка своя публична проява изглеждаха щастливи и доволни от живота.

Сега 52-годишният актьор отново е сам, но със сигурност не се чувства самотен. Той се е забавлявал с приятели в къщата си на езерото Комо, Италия, докато Стейси бе засечена сама в Малибу, Калифорния.

И двамата по никакъв начин не коментират раздялата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти