И Елизабета Каналис се съблече за ПЕТА

Елизабета Каналис напомни колко много е изпуснал Клуни като я заряза
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившата приятелка на Джордж Клуни - Елизабета Каналис, реши да напомни отново за себе си и го напарви по възможно най-добрия начин - съблече се гола.

Моделът е поредната известна личност, която подкрепи борбата на ПЕТА срещу насилието над животните и носенето на естествени кожи. Каналис се съблече под надслов - "По-добре гола, отколкото да нося кожа".

Разбира се, Елизбаета не е първата дама със звезден статус, която се съблича за тази кампания. Памела Андерсън е една от най-популярните активистки на ПЕТА и няколко пъти е сваляла дрехи в името на каузата.

32-годишната Каналис сподели, че още като малка е била ужасена от практиката да се убиват животни само за тяхната кожа и сега се радва, че може да се бори срещу тази жестокост.

От друга страна звездата имаше нужда от малко положителна реклама и насочване на вниманието към себе си, тъй като след като се видя, че тя няма да стане госпожа Клуни и двамата с актьора се разделиха, известността й спадна.

Освен в кампанията на ПЕТА, Елизабета ще участва и в риалити шоуто "Денсинг старс". Тя сподели, че вече тренира по няколко часа дневно със строг треньор, за да влезе във форма и да научи всички по-важни танцови стъпки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти