Защо Кейт няма да присъства на сватбата на сестра си Пипа?

Защо Кейт няма да присъства на сватбата на сестра си Пипа?
Снимка: Getty/Images

Всички помним как Пипа стоеше зад Кейт на нейната сватба и ѝ придържаше роклята. И как целият свят лудна по роклята на Пипа и по отношението между нея и принц Хари. 

Имаше всякакви спекулации. Дори се обсъждаше коя е по-красива и коя има по-красиво тяло. 

Докато Пипа държеше роклята на Александър Маккуин, изглеждаше толкова вълшебно, че много хора спориха дали тя не отнема от важността на самата булка в нейния най-специален ден. (Това не е точно така, защото все пак Кейт ставаше принцеса... кой може да се бори с това?)

И сега, пет години по-късно най-вероятно Кейт няма да върне услугата на сестра си и да бъде част от нейната сватба с Джеймс Матюс... именно от страха за абсолютно същата ситуация. 

Според всички източници Кейт е определено много щастлива от факта, че сестра ѝ се омъжва, но именно сега е момента, в който не е ясно какво ще реши относно присъствието си на нейната сватба. 

Не е лесно да си принцеса - не можеш да се появиш на сватбата на сестра си без да ѝ вземеш мига и да откраднеш всички хубави кадри и моменти за снимки. 

Нещата не са толкова прости, колкото им се иска и на двете. За Пипа това определено е доста напечена ситуация. Има уловка, която тя или трябва да приеме и сестра ѝ да е на сватбата, или да се откаже и семейният кръг да не е пълен. 

Пипа определено ще иска сестра си плътно до себе си, защото кой друг може да свърши толкова добре нещата като нея... но от друга страна, ако сестра ти е бъдещата кралица тя определено ще привлече всички очи и ще отнеме вниманието от булката. А Кейт определено иска да остане в сянка колкото се може повече. 

В средите се говори и друго - че двете не са в много добри отношения от известно време и че Кейт е разбрала за годежа на сестра си както всеки един друг човек - от вестниците и онлайн изданията. И това определено я е наранило. ( Кой няма да се почувства пренебрегнат все пак?)

И друго става ясно - кралица Елизабет не иска изобщо Кейт да се появява на сватбата поради следната причина - братът на Джеймс Матюс дълго време е взимал наркотици и определено се прославя със своя живот на заклет ерген, който обича жените му да са по много. 

Което означава само едно - лоша репутация. А кралицата не обича лошата репутация определено. 

И още една причина Кейт да не е на сватбата - родителите на Джеймс не искат тя да присъства, защото това означава, че ще има много папараци на самото събитие и определено ще развалят всичко, което трябва да се случи на булката. 

Какво мислите - дали Кейт все пак ще иде на сватбата на собствената си сестра? Все пак това е невероятно важен момент от живота и на двете.

Още интересни статии, които да прочетете:

Пипа Мидълтън се омъжва за мултимилионер

14 неща, които не знаете за Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън има какво да каже

Короната на херцогинята

Кейт Мидълтън се "връща на работа"

Акушерката на Кейт Мидълтън дойде в България

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти